- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
dreamdancer #25 üzenetére
Szerintem bőven vállalható méretbeli kompromisszum. Minden egyéb esetben legalább egy kiskompakt gépet még vihetnél magaddal mindenhová. Aki egy kicsit többet fotózgatna, de nem akarja egy kamerapakkal élni az életét, annak tökéletes.
Nekem van bridge, meg kisméretű hd kamera is, de mindkettő macera egy ilyenhez képest
-
M5Norbi
őstag
válasz
dreamdancer #25 üzenetére
Igen ezért nem kellene nekem sem. Amire ki lett találva egy mai teló kamerája messze elég. Ez meg csak valamivel jobb....
De nyilván van rá igény.
Nézd gyártanak műkakit is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tízszeres nagyításra alkalmas stabilizált optikával, xenon villanóval és 20,7 megapixeles BSI szenzorral érkezik a Samsung fotózásra kihegyezett csúcsmobilja.
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest