- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmb
aktív tag
válasz
#16820480 #49 üzenetére
Pedig a por nagy aranyban tartalmaz quarzokat ezek kemenysege a mosh skalan 7-tol felfele van, az meg karcolja a gorilla glasst. Persze marha kicsike karcok,de keletkeznek.ha a hasznalt telod odarakod egy uj telo melle egybol te is latni fogod, igen ha elere ejted, akkor mindegy,ha lapjara akkor meg megved.En inkabb silicon tokba rakom es rarakok egy jobb vedouveget,ismerem magam gyujtottam mar fel telot forrasztas kozben,mostam ki,tortem ossze hatizsakban...Igy kicsit tobb eselye van nalam megelni 1 evet. fall-n:nyilvan ha elere esik akkor kell egy tok is,hiaba van tokod es lapjara esik,nem biztos hogy teljesen sik feluleten er foldet,ebben az esetben jo szolgalatot tesz egy vedouveg.kollegam is hulyesegnek tartotta,Egy ev alatt a 3. Iphont fogyasztotta...a 3. Mindossze 30cm esett egy asztalra.Persze pech,de torott.Ilyenkor egy uveg vedene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest