- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Ez így sajnos nem igaz. Ha az élére esik a telefon akkor ugyanúgy betörik a kijelző a védőüveggel együtt. Maximum ha kijelzővel lefelé esik, akkor véd valamennyit. De sok múlik, hogy milyen magasról és mire esik le.
Ismerősöm is így járt. Élére esett a Samsung A9-ese és hiába volt rajta védőüveg, ugyanúgy csúnyán betört a kijelző és a védőüveg is pókhálósra tört. A teljes védelemre egy masszív vastag tok is kell. Az véd ilyen esetben is. A vékony szilikon tok biztos, hogy nem. Sőt maga a tok elég védelem, az üveg csak karc ellen jó.
-
törölt tag
Ha az élére ejted, így is úgy is törhet minden. Frontális ütést meg a GG is kibírhat. Megnéztem most a pár hónapos, általában zsebben tartott telefonom kijelzőjét, én nem látok rajta karcot, pedig meresztettem a szemem, fény felé forgatva, sehogy. Ha már nagyítóval kellene keresni, akkor én azt úgy veszem, hogy nem karcolódik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest