- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Max BB fanoknak.
-
válasz
szupermacs #32 üzenetére
Áh, szarral nem foglalkozz
-
válasz
szupermacs #30 üzenetére
Az Archos is gyártat, szóval erre kicsi az esély
-
szupermacs
veterán
Várom az első Archos+BB kombót. Most hirtelen ez a legszörnyűbb, ami eszembe jut.
-
válasz
Eugene Roe #22 üzenetére
Zsír
.Szaki.: teljesen egyetértek veled.
-
.Szaki.
addikt
Ennyiért még nem is rossz, de abszolút olyan érzése van az embernek, hogy egy 12-1 tucat telefon, BB logóval. Mert hogy az is.
-
janeszgol
félisten
válasz
Eugene Roe #22 üzenetére
Az 4.4.
A cikkhez: nekem tetszik a telefon. Hasonló áron lehetne itt is.
-
-
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #11 üzenetére
Android 4.2-es huawei g630 is tudja ezt, de menő vagyok :-D vagyis a telefonom.
-
válasz
#06658560 #20 üzenetére
200 Nm nyomaték van 1400-4000 fordulat között, az kevés?
250 Nm a 150 Le verziónál. 1500-3500 között.Ez a nyomatékszegény? A régi 2.0 FSI 150 LE mellett 200Nm nyomatékot tudott felmutatni... Tehát kevesebbet.
Ezek a kis turbósok alacsony fordulat mellett töltenek már, és a nyomaték jelentős része rendelkezésre áll.
Próbáltál amúgy már ilyet? Teljesen más a karaktere egy ilyennek, mint amit leírtál. Turbós erőforrás, hogy lenne nyomatékszegény... Ehliszem, megpakolva, sok emberrel, lehet vissza kell lökni egyet a váltón... ugyanilyen paraméterű szívósnak is.
Na szerintem off
-
Nem, a Superb a Passat-tal pontosan egy kategória, az viszont, hogy méretben mi adja a legtöbbet, nos a Skoda.
Ha a Superb eggyel nagyobb lenne méretben, akkor Phaeton-nal kéne összemérni? Nem.
A Superb nem mostani verziója: 2009
"Ugyanarra a B6 PQ46-os platformra épül, mint mondjuk a Passat, csak éppen kapott egy + jelet, na meg 52 milliméterrel hosszabb tengelytávot."
Superb a Passat konkurense. D-szegmens, A Skoda pedig nem presztízstermék, hanem a VW népautója jelenleg.
Jelenleg MQB platformra épülnek.Plusz a választás lehetősége adott: Veheted nagyobb motorral.
2015-ös teszt: [link]@Kopi31415: AKinek nyomaték kell az dízelt vesz.. Kis turbóst én se szeretem, de egyet kapcsolj, és nagyobbat tol , mint bármi hasonló szívóban...
-
macskea
őstag
Nagyon off, szóval nem eresztem bő lére, de nem az a lényeg, hogy elég, vagy sem, hanem hogy aminek sokan gondolják azt az autót, ahhoz rangon aluli. (az 5.5-ös kijelzőt is látod attól, hogy csak HD) Az 1.4 benzines meg az 1.6 diesel is felmegy négy személlyel az érdi emelkedőn, csak az embernek nagyon kilencvenes évek feelingje van közben.
Egyébként a Superb eggyel nagyobb méret, mint a Passat, de ez igazából irreleváns.
-
-
macskea
őstag
válasz
dajkapeter #3 üzenetére
Azt hiszem ezekben nincs is semmiféle 4G, legalábbis nem európai. Persze lehet, hogy máshogy van, de az eredeti pletykák még erről szóltak. Viszont a design meglepően jó lett, pláne az előzetes híresztelésekhez képest. A HD-fullHD kapcsán meg biztos jobb lenne egy 5,5-ös kijelzőn a fullHD, de akkor meg a Snapi 425 lenne kevés hozzá. Ha meg azt is nagyobbra cserélik, már nem is ez a telefon lenne, nem ekkora árcédulával.
Nem tudom Indonéziában mi a divat, de lehet ott is phabletet akar mindenki, de a rá szánható összeg meg erősen limitált. Mint idehaza a Skoda Superb 1.4 benzinmotorral. Presztízs keletre.
-
fornettisuti
veterán
válasz
chakram6706 #13 üzenetére
Háziorvostól kérj beutalót a szemészetre.
-
válasz
chakram6706 #13 üzenetére
Jah, de ezt nem lehet FullHD-ra állítani....
-
chakram6706
csendes tag
Miért szerény az 5.5 colon a hd? A mate 8 egyik ficsőrje, akksi kimélés miatt át lehet állítani a képernyő felbontását fullhd-ról hd-ra. Érdekes engem nem zavar 6 colon! Sőt ha nincs nagyító az ember kezében, észre sem veszi...
-
cezarlacrone
aktív tag
Alkoholos filccel le lehet festeni?
-
-
hyperspace
őstag
Mitől van ekkora súlya ennek a telefonnak?
-
moleculez
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #7 üzenetére
Megnéztem a videót, de mi is ebben olyan érdekes? Vagy a szarkazmus detektoromban kéne elemet cserélni?
-
törölt tag
Még cask a marketingvideót készítik, de már nicns tárhely frissíteni az appokat?
-
-
-
Balint729
csendes tag
A Berryblogon AMOLED kijelzőt írtak, úgy mindenesetre szimpatikusabb lenne
-
dajkapeter
senior tag
Nem nyújt annyit, hogy elgondolkozzak rajta... A kamera meg kicsit az iPhone-t idézi... 70-ért elviselhető vétel.
-
Kicsit úgy érzem, mintha itt most a BB csak logóként lenne jelen.
És nem is tévedtem túl sokat: "Ez a lépés jól mutatja, hogy a BlackBerry kész több gyártónak is licencelni brand nevét és szállítani saját, biztonságos szoftvercsomagját."
Szóval ezt azért nem erőltetném annyira, mert így aztán lehetnek olyan BB-k , amik elég szarok...
Inkább lett volna 5,2-es HD, mert azért 5,5-en már nem annyira f.sza a dolog.... Oké 4GB memória, de a többivel miért kellett elszúrni
-
Silenzio
addikt
Jelzi a kijelzőn, mi van fókuszban. Ilyet telefonon csak iOS-en láttam, az se a gyári app, hanem egy 7000 Ft-os cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az indonéz piacra szánt, BB Merah Putih által piacra dobott BlackBerry fizikai QWERTY billentyűzet nélkül mutatkozott be.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest