Bemutatkozott a BlackBerry Aurora

Hirdetés

Új phabletet mutatott be a BlackBerry, bár ha pontosak akarunk lenni, akkor úgy szól a hír, hogy a BlackBerry egyik mobilos partnere, a BB Merah Putih bemutatta az Aurora névre hallgató, indonéz piacra szánt phabletet. Az 5,5 hüvelykes masina szerény, 720 x 1280 pixeles megjelenítőt, Snapdragon 425-ös SoC-t (4 x 1,4 GHz-es Cortex-A53), Adreno 308-as IGP-t, 4 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájtos tárolót kapott, ami bővíthető microSD kártyával.


[+]

A 152 x 76,8 x 8,5 milliméteres ketyere 178 grammot nyom a GSM Arena adatbázisa szerint, a kamerák 8 és 13 megapixelesek, 1080p rögzítési lehetőséggel. Ez a lépés jól mutatja, hogy a BlackBerry kész több gyártónak is licencelni brand nevét és szállítani saját, biztonságos szoftvercsomagját. A BB Merah Putih-val tavaly szeptemberben léptek partneri viszonyra, és a kizárólag Indonéziában kapható Auróra ennek a gyümölcse.

A 3000 milliamperórás akkumulátort rejtő, Android 7.0-t futtató ketyere 3,5 millió indonéz rúpiáért helyezhető kosárba, ám nem kell a nagy számtól megijedni: ez „csak” 77 ezer forintot jelent. Mondjuk, ez sem kevés egy HD kijelzős masináért. Aki viszont előrendeli az Aurorát, annak egy JBL Go hordozható hangszóró és egy kihajtható védőtok üti a markát. A phablet kamerás képességeit az alábbi videó demonstrálja.

Előzmények

Hirdetés