- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Valakinek van ezzel tapasztalata? Erősen gondolkozom, hogy rendelek egyet Amazonról.
-
Kozmatyi
csendes tag
Még egy láma kérdés. Van itt olyan aki meg tudta rendelni? Elakadok az irányítószámnál, nem tudom megfelelő formátumba megadni neki.
-
Kozmatyi
csendes tag
Nekem nagyon tetszik ez az óra, csak az az egy nem derül ki számomra hogy értesítést küld- ha van valami esemény. Az is elég lenne ha csak rezegne.
-
g0dl
addikt
Nincs értesítés, azt hiszem korábbi modellen volt egy led.
Azért a Tissot más árkategória.
Ez ízlés kérdése, nekem az ilyen letisztult jobban tetszik, mint a bezellel is rendelkező órák. Pont ezért nekem a tolakodó rolex stílus elképesztően bazári megjelenésű. De mint írtam, ez ízlés kérdése. -
g0dl
addikt
Ha elegáns, svájci, okos és töltés nélkül, akkor sequent.
-
HThomas
őstag
Tényleg szép óra... most néztem, hogy a Citizen-nek is van Wear OS-es okosórája, az is egész szép a képeken... mondjuk én egy MARQ Adventurer-rel is megbékélnék, csak újabb belsővel. De megvan a sajátos hangulata ezeknek a hibrid óráknak is, viszont az "okos" funkcionalitásnak azért betesz, hogy nincs teljes méretű kijező. De legalább szépek.
-
-
-igu-
veterán
kár, hogy ilyen bazári lett a női verzió
-
Kasya
nagyúr
Olcsobb, mint egy "gagyi" Omega x Swatch
.
-
HThomas
őstag
Régebben nagyon tetszettek ezek az órák... de aztán inkább lett egy Garmin sporthoz és a mindennapokra, ha meg valahova nagyon nem illene, akkor előszedem a szekrény mélyéről a régi "buta" órámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest