- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Valakinek van ezzel tapasztalata? Erősen gondolkozom, hogy rendelek egyet Amazonról.
-
Kozmatyi
csendes tag
Még egy láma kérdés. Van itt olyan aki meg tudta rendelni? Elakadok az irányítószámnál, nem tudom megfelelő formátumba megadni neki.
-
Kozmatyi
csendes tag
Nekem nagyon tetszik ez az óra, csak az az egy nem derül ki számomra hogy értesítést küld- ha van valami esemény. Az is elég lenne ha csak rezegne.
-
g0dl
addikt
Nincs értesítés, azt hiszem korábbi modellen volt egy led.
Azért a Tissot más árkategória.
Ez ízlés kérdése, nekem az ilyen letisztult jobban tetszik, mint a bezellel is rendelkező órák. Pont ezért nekem a tolakodó rolex stílus elképesztően bazári megjelenésű. De mint írtam, ez ízlés kérdése. -
g0dl
addikt
Ha elegáns, svájci, okos és töltés nélkül, akkor sequent.
-
HThomas
őstag
Tényleg szép óra... most néztem, hogy a Citizen-nek is van Wear OS-es okosórája, az is egész szép a képeken... mondjuk én egy MARQ Adventurer-rel is megbékélnék, csak újabb belsővel. De megvan a sajátos hangulata ezeknek a hibrid óráknak is, viszont az "okos" funkcionalitásnak azért betesz, hogy nincs teljes méretű kijező. De legalább szépek.
-
-
-igu-
veterán
kár, hogy ilyen bazári lett a női verzió
-
Kasya
nagyúr
Olcsobb, mint egy "gagyi" Omega x Swatch
.
-
HThomas
őstag
Régebben nagyon tetszettek ezek az órák... de aztán inkább lett egy Garmin sporthoz és a mindennapokra, ha meg valahova nagyon nem illene, akkor előszedem a szekrény mélyéről a régi "buta" órámat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Windows 10
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest