Bemutatkozott a 6. generációs Fossil Hybrid

A gyártó hibrid okosórája akár két hétig is elvan töltő nélkül.

A konzervatívabb formaterv kedvelői örülhetnek a Fossil legújabb hibrid óráinak, amelyek az okosfunkciók mellett hagyományos megjelenéssel, fizikai mutatókkal, e-ink megjelenítővel és irtó hosszú üzemidővel hívják fel magukra a figyelmet. A Fossil Gen 6 Hybrid női és férfi verzióban is elérhető, előbbi 45 milliméteres tokozással Machine néven, utóbbi pedig Stella néven 40,5 milliméteres, csillogó kristályokkal díszített kivitelben. Mindkét modell szíja cserélhető, a nagyobbhoz 24 milliméteres fém, bőr vagy szilikon szíjat lehet választani, a női modellhez pedig 18 milliméteres méretben kínálják ugyanezeket az opciókat.

A kéthetes üzemidőbe belefér az alváskövetés, a folyamatos pulzusmérés, lépésszámlálás, edzéskövetés és a véroxigénszint-mérés is, a beépített mikrofonnak köszönhetően pedig az óra hajlandó együttműködni Alexával. Az új modellekkel új társalkalmazás is érkezett Android és iOS rendszerű eszközökre, amelyek a régebbi készülékekhez is friss felhasználói felületet és kibővített funkcionalitást kínálnak.


[+]

A Fossil Gen 6 Hybrid Stella vagy Machine 229 dolláros (nagyjából 87 ezer forint) áron már elérhető a gyártó webshopjában, a fém szíjas verzióért viszont picit többet, 249 dollárt (94 ezer forint) kell fizetni.

Azóta történt

Hirdetés