- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mgoogyi
senior tag
Szerintem két kártyát nem lehet összehasonlítani az alapján, hogy 1280x1024-ben mit mennek. Meg kell fingatni őket és úgy megnézni, hogy melyik adja be hamarabb a kulcsot és ilyen szempontból az ati jobb, ergó 1 év múlva is valószínűbb, hogy bírni fog a játékokkal.
Bár ha évente vesz vki egy normális középkategóriás kártyát, amin futnak rendesen a dolgok, akkor meg olymind1, hogy ati vagy nvidia. Márpedig sokan ezt csinálják szerintem (néha felsőkategóriás karival is). Szvsz célszerű egy olyan karit venni, ami 2 évig kihúzza és akkor az ati jobbnak tűnik jelenleg. -
LK
addikt
Nézem,nézem,de ugyanazt látom.
Én meg ajánlom neked,hogy nézd meg,hogy a 88 gt-hez hasonlítottam a 3870-et ,és nem a 98 gt-hez.A másik az,hogy ebben a tesztben kb. 10% különbség van,nem 25%. [link] Itt tények kellenek,nem a levegőbe beszélni! Egyébként azt hiszel amit akarsz.Inkább nektek higgyek mint két felkészült teszter csapatnak??? Ne viccelj!
-
LK
addikt
Csak a kollégának válaszoltam aki azt állította,hogy idén februárban a 88 v. 98 gt 4830-cal egy árban volt,és ugye ez nem igaz. A másik,hogy az IPON és a PH! tesztereinek azért utánaszámolás nélkül is hinni lehet azt hiszem. Sok teszt szerint a 3870 is utolérte az újabb drivereknek köszönhetően a 88 gt-t,pedig sokkal lassabb volt eleinte. ( A legtöbb tapasztalatot a topicokban való nézelődéssel lehet szerezni,nézni mások eredményeit.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest