- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padisah
tag
Természetesen akkor még ATI volt, de jogutódja az AMD, én meg nem akartam hol ATI-t, hol AMD-t írnil.
Egyébkét jövő márciusban alaposan körülnézek majd, meglátom milyen a játékfelhoztal és kártyafelhoztal, árak, aztán annak megfelelően cserélek, nekem tökmindegy AMD(ATI) vagy nV van a gépemben, volt ATI-tól 9100-m, 9600XT-m, x1600xt-m, x850xt-m, nem érzem magam elfogultnak egyik gyártó irányában sem.
Csak egy általános piaci törvényszerűségre próbálnám felhívni a rajongók fogyelmét, minden gyártó annyit kér a termékeiért, amennyit nem szégyell és amennyiért megveszik. -
Padisah
tag
[OFF]"Sok teszt szerint a 3870 is utolérte az újabb drivereknek köszönhetően a 88 gt-t,pedig sokkal lassabb volt eleinte. ( A legtöbb tapasztalatot a topicokban való nézelődéssel lehet szerezni,nézni mások eredményeit.)"
Azt tettem, ajánlom te is nézd meg mégegyszer pl. ezt a tesztet, amiről itt polemizálunk.
Átlagosan min. 25 %-kal veri a 9800 GT a HD 3870-et,kivéve az egy Rainbow Six Vegast.
Egyébként nagyon sokat olvasgatok az engem érdeklő topikokban.[/OFF] -
Padisah
tag
Idén február 22-én vettem egy 8800 GT-t nem referencia hűtéssel és nyákkal OC verziót 55.000 Ft-ért 2 év garival.
Nyilván az AMD miatt vitték le az árakat, de nyilván meg az AMD meg az nV miatt jön ilyen alacsony árakkal. Emlékszem még 2003 decemberére amikor vettem a 9600 XT-m bőven 60.000 Ft feletti árért, pedig az egy erősen középkategóriás kártya volt, ennyit az AMD userbarátságáról.Más:
Kicsit számolgattam a tesztelt játékok FPS ereményeit.Nekem 19"-os TN+Film paneles moncsim van, erre vettem kártyát, ennek a felbontásnak az eredményei izgatnak leginkább.
Szóval nézegettem ezen a felbontáson a 9800 Gt és a HD4850 FPS eredményeit, ahol nem volt ilyen felbontás ott 1600x1200 vagy 1680x1050 felbontás eredményét néztem meg. Kihagytam a számításból a Rainbow Six Vegas eredményét, mert az egyszerűen hihetetlen volt, főleg a 9800 GTX+-hoz is viszonyítva, szóval így átlagosan a többi játékban számolgatva a különbségeket %-ban és azokat átlagolva az jött ki, hogy 10,925 %-kal jobb csak a HD4850 a 9800 GT-nél.
Nézzen már utána legyen szíves valaki, mert ez nekem túl kevésnek tűnik az állítólagos kb. 40 %-os különbséghez képest az AMD javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest