- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zozoo83
tag
Most nézegettem árgépet, és Zotac 9800GTX+ 44K-ért jópár helyen kapható, emellett a HD4850-ek is kb ezen az áron kaphatók, esetleg egykét ezerrel olcsóbban, a teszt szerint jobb a GTX bár nem sokkal. Plusz az új driver biztos sokat dob rajta még, és személy szerint én legtöbbet Nvidia párti gammákkal játszom. Szerintem mindenki döntse el mire akar karit venni.
Hogy mennyire lesz időtálló az ATI a dx10.1-el azt senki ne mondja, mert mire jönnek a 10.1-es játékok addigra lehet kevés lesz a teljesítményük, főleg a hd4830-nak NV-kel együtt, és amíg nem az újdonságokkal tesztelünk nehezebb következtetéseket levonni. Azt mondjátok gyorsabb lesz az ATI 10.1-ben, szerintem az NV is hozni fogja a megszokott sebességet DX10-ben (arra a pár plusz FPS-re gondolok amit a tesztek általában mutatnak).Persze biztos jelenleg nagyon jó választás lehet HD4830 és 50 is mivel tényleg elég szép teljesítményt mutatnak, még NV-s játékoknál is, mindent elvisznek jelenleg -crysis. És hát a 4830 28K-s ára nagyon jó (amit szintén árgép dobott ki). Még szívesen váltanék is, de írjátok hogy sok driver probléma van ATI oldalon, és nem ismerem annyira az ATI-k "jó és rossz" tulajdonságait.
Ami érdekelne: a TV kimenet vezérlése mennyivel másabb egy ATI-nál? Lehet e más felbontásban küldeni TV-re a képet mint monitoron? Hogy ne olyan legyen a kép TV-n mintha rá lenne zoomolva
Színkorrekciót lehet e állítani (digital vibrance)? Mert NV-nél nagyon szépre lehet állítani a színeket élénkítéssel. -
zozoo83
tag
válasz
Gallardo007 #152 üzenetére
Ebben is van valami, nekem igaz csak egy 7600gs-em van de feldobtam a 180.70 béta drivert és kb megkétszerezte az NFS futási sebességét előtte 178.xx volt fent, persze így se szép sima a futása a gammának, de nem is vagyok elájulva a játéktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest