- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
64b0r
aktív tag
válasz
hackeeeee #158 üzenetére
Teljesen igaz, bár azt még tegyük hozzá, hogy attól lesz igazi magyar felfogás, hogy ha magyar júzer vesz egy hardvert (szoftver, mosópor, dezodor, mobil, autó, tökmindegy mindenre igaz) onnantól kezdve elkezdi szapulni a konkurenciát: ha gyorsabb azért, ha lassabb azért, ha olcsóbb azért, ha drágább, akkor meg azért.
Nem az a lényeg, hogy jó üzletet csinált, hanem az, hogy mindenki más rosszabbat.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
hackeeeee #158 üzenetére
Ez már csak ilyen, de látod Crysisban pont, hogy jobb a G92
Minden kártyaszériában vannak jó és jobb vételek, ha én úgy gondolom, hogy nekem jó -2fps cserébe olcsóbban kijövök és kapok még extrákat a kártya mellé akkor nem értem mire ez a felhajtás, minek hülyézik le azokat az embereket akik GF karit vesznek, úgy néz ki 2008ban nem ingyen AA kéne hanem egy kis tolerancia az embereknek
. Pont a 9800GT és HD4830 közt vacilálok(tam), ha a 4830 olyan körítéssel lett volna mint a 9800GT akkor nem kérdés melyiket választom. így kaptam egy jó jó kártyát, sok extrával, és a megszokott driver felület is maradt
.
#161 marcias: Te/Ti komolyan goldoljátok, hogy az nV lezsírozza a játékfejlesztőket?
-
FefeeX
veterán
válasz
hackeeeee #124 üzenetére
Igazából az ilyen oldalakon sose 100% a megbízhatóság, sőt... De ezért nem is ők a felelősek, hanem azok akik fizetnek hogy felkerülhessen az info. Nem tudom, nem láttam működési szabályzatot, lehet ellenőrizniük kellene folyamatosan, hogy jók-e az árak, de a rossz ár-feltüntetésért akkor sem ezek az oldalak a felelősek.
Szóval kiindulópontnak persze jók az ilyenek, de sosem szabad elakadni az első helyezettnél, ha olcsón akarsz valamit, 4-5 email vagy telefon nem sok a 100%-os infoért...
G@bo: mivel nincs szükségem több fps-re, én se cserélem le a 3850em, amivel játszom minden maxon megy alatta, Glaciator még halk is, szóval 100%ig elégedett vagyok, majd cserélek ha mondjuk a SC2 nem fut maxon (ami azért valljuk be, nem túl esélyes...)
-
FefeeX
veterán
válasz
hackeeeee #105 üzenetére
Én már majdnem egy hete Win7et használok a notimon, és maximálisan elégedett vagyok vele. Ettől függetlenül jó az a Vista, XP-t csak a Heroes IV miatt használok, mert a 64bites Vista alatt a másolásvédelem miatt (megjegyzem eredeti a játék) nem akar futni. Szóval lassan de biztosan azért alakulnak a dolgok
-
antikomcsi
veterán
válasz
hackeeeee #71 üzenetére
Azért mert nem is éri meg a plusz ezreseket az a pár fps.
Egyik oldalról sem, teszem hozzá.
#82 (azt hiszem)
Igaz
ez jó ár érte, bár én nem vásároltam itt soha, a túl gyanús dolgokat nem szeretem.
Ez így van, én sem mászkálok 24 helyre a konfigért, mindent egy helyről, az éppen aktuális kínálatból a kedvezőbb árút választom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest