- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Bocs, hogy csak most írok.
Volt egy értesítési gondom vele, mely a Messengernél jött elő. Hozzá kell tenni, hogy én Samsung S20-al használom az órát. Ezt az értesítési gondot már megoldottam, telón kellett az értesítési beállításokban matatni.
A gond a következő volt:
- ha írtak fb messengeren, az első üzenet szövegét még mutatta az óra, a többinél már csak kiírta, hogy 1 beszélgetés aktív, de a szöveget nem láttam. Ez Samu hiba volt, beállítottam, azóta jó.Ami továbbra is fenáll:
-Samsungnál néha elkezdi és újra értesít az összes értesítésről (akár e-mail, akár messenger chet) és ilyenkor cca 1 percig csak rezeg a kezemen.
- autó kihangosító, ez a legidegesítőbb!!!! Ha a telókon a beállításokban a BT
beállításainál a hívás is engedélyezve van, akkor a kocsi kihangosítóról egyszerűen nem tudok telefonálni, mert marad a telón a hívás hangja.Ha pedig a hívást a BT beállításaiban kiveszem, akkor meg nem értesít az óra bejövő hívásokról.Hiába van a Mi Fitben a hívás is bekapcsolva. Azóta kutakodtam, Huawei órák is csinálják ezt...Valszeg ez Android-óra-autókihangosító triumvirátus probléma. Nem csak ennél az óránál jön elő.
-nincs az órán képernyőzár, azaz mindig érzékeli az érintéseket. Nekem hiányzik róla egy képernyőzár.
-nem lehet óraszámlapokat változtatni, csak azokat, amik a Mi Fittben és annak online részén van. Ami egyébként nem kevés, de én pont a Pro fehér számlapjára vagyok "ráizgulva".Kezdek vele megbarátkozni egyébként.
Amit viszont imádok benne, hogy nagyon szép, elegáns. Mindenki dícséri milyen szép óra.
bzoli71: ha bekapcsolsz rajta minden értesítést, meg mindent, akkor nálam 2,5 napot megy el egy töltéssel. Sportra egyáltalán nem használom, de pulzusmérés meg minden ilyen be van kapcsolva, hisz azért van, hogy csinálja. AOD be van rajta kapcsolva 7-22 között. 1 nap nekem reggel 7-től kb 20 óráig kezemen van az óra, aztán pedig a bútoron pihen, de be van kapcsolva.
-
retesz147
addikt
Én napokkal ezelőtt kaptam egy S1-et. Jól látom, hogy nincs fóruma sehol?
Pedig jó lenne, ha lenne, mert csinál furcsaságokat (értesítések, kocsi kihangosítóval összeakad, stb). És nem tudom, hogy az enyém gatya, vagy mind ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest