Befutott a Xiaomi Watch S1 Pro is

Rengeteg eszközt mutatott be a Xiaomi, köztük új hordható okoseszközöket is.

Egyértelműen a Mix Fold 2 a legizgalmasabb termék az aktuális szórásban, de sok más eszközt is bemutatott a Xiaomi, így az első Snapdragon 8+ Gen 1-gyel szerelt Redmi készüléket, a Pad 5 Pro 12,4 hüvelykes idei kiadását, a Buds 4 Pro-t és a Watch S1 pro verzióját, amely nagyobb kijelzővel és ennek megfelelően nagyobb akkuval érkezett meg.

Hirdetés

A Watch S1 Pro 5 ATM vízállóságot biztosító rozsdamentes acél tokozása 1,47 hüvelykes, igény szerint mindig aktív, 480 x 480 pixel felbontású AMOLED kijelzőt rejt a zafírüveg burkolat alatt, az akkumulátorkapacitást pedig 500 mAh-ra növelték, ami a gyártó szerint 14 napos üzemidőt prezentál normál használat mellett és 10 napos működést intenzív használattal. A telep vezetékmentesen akár töltésmegosztásra képes okostelefonról is tölthető.


[+]

A dizájnon picit változtattak, a második koronát egy alig észrevehető gomb váltotta fel a jobb oldalon, a funkciók viszont megegyeznek az alapmodell képességeivel. Elérhető a folyamatos pulzusfigyelés és véroxigénszint mérés, az alvás- és stressz szint monitorozása, a híváskezelés Bluetooth 5.2-es vagy WiFi kapcsolattal, mikrofon és hangszóró társaságában, a kültéri tevékenységkövetés helymeghatározással, kétsávos GPS segítségével és 117 mozgásforma regisztrálása.

Természetesen opció a zenevezérlés, van zseblámpa funkció, fizetni NFC-vel tudunk, IoT eszközeinket pedig Alexa menedzselheti. A fluorelasztomer és bőr szíjjal érkező készülék egy méretben, 46 milliméteres tokozással, fekete és ezüst színben kerül piacra, elsőként Kínában 1499 jüanos áron, ami körülbelül 85 ezer pénzt jelent forintban kifejezve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés