- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
#21123072 #21 üzenetére
Nehez is lesz, mert 2009 juniusban mar az ARRI-val dolgoztam az arriraw-n, tudtommal en irtam az elso kodot, ami realtime tudta lejatszani.
A debayer után meg, azt mondják, a felbontás kb. 2/3-a marad meg. 2880*(2/3)=1920.
Hat ez nyilvan nem igy van, nem tudom, kik mondjak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#21123072 #21 üzenetére
Minek kommentelsz funkcionális analfabétán? Camcorderekről volt szó, az S1H pedig a pro camcorderek árszintjén mozog, nagyon nem az S35 cine kamerákkal versenyzik árban, felhasználási területben viszont pont oda igyekszik, ahol ilyen igények vannak, csak a büdzsé nem engedi, esetleg sokkal kompaktabb cucc kell azoknál.
Láttam én már utazós vagy esküvő/jegyes videót is RED-el vagy Alexával készülni, de a többség mégis inkább egy jobb DSLR-t, MILC-et vásárol erre a feladatra. Erre itt az egyik fele azért nyűgös, mert nem camcorder formájú, a másik meg az S35 kamerákon lovagol.
Te melyik bolygón élsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest