Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DBob

őstag

válasz opr #7 üzenetére

Tévedsz, nincs érvelésem, mivel nem érvelek az ellen, hogy miért vegyék vagy épp ne vegyék az emberek (akár te) a Valve "új csodás hardverét". Sőt, valahol annak szurkolok, vegyék meg az emberek ezt is, és Valve dobja a projektet majd pár év múlva, mert "nem hozza a számokat". Jó drága tégla lesz belőle ;]

Érvek helyett véleményt írtam, miszerint eddig egyetlen, a 1-3 évnél tovább életben tartott Valve hardver nem volt, akkor pont nem egy drága, prémium hardvert fogok tőlük venni, amit szoftver részről is erősen támogatni kell ahhoz, hogy életképes maradjon.

A Valve is pontosan tudja, hogy kilóg a lóláb, nem hiába kommunikálnak ilyen hírt. Nem személyesen én vagyok ennek a célpontja, hanem az a kismillió csalódott Valve felhasználó, aki az ígéreteket a Valve korábbi munkáját látva már nem szopja be automatán az ígéreteket, még akkor se ha slideware-en nagyszerű lesz a termék. Eddig csak arra volt precedens, hogy ha nem szoftverhez, hanem hardverhez (vagy annak kettőséhez) nyúltak, akkor akik pénzt áldoztak a hardverre, végül szopóágra kerültek.
    Így már előre jönnek azok a hírek, "eskü most nem ez a szitu!"

És igen, fenntartom a véleményem, hogy a többi gyártó ne legyen ilyen mint a Valve, hogy ha egy termék / projekt nem hozza a kívánt bevételt 1-2 éven belül, akkor lehúzza a kukába, és megpróbálnak más terméket, "de ez most már tényleg jó lesz, bízzatok bennünk!"

• DBob

őstag

válasz opr #1 üzenetére

Talán ne tanuljon a többi gyártó ebből.

Valve-nek nem ez az első hardvere eddig, és mind gyorsan befuccsolt. Többek között a Steam Controller is, amit személy szerint szeretek, és már szétkopás határán van, de nincs hozzá pótalkatrész és support sem már.
    És voltak nekik kész PC-ik, linkjük, és más hardveres kacatjuk amik mindennemű támogatás hiányában landoltak az "IT projektek temetőjében".

Ezek után fel sem merült bennem, hogy még egyszer beruházok egy Valve hardverre. :U

Új hozzászólás Aktív témák