- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jazzy-t még Érden is tudom fogni vasúti kocsiban, Bp-n meg tizensok adót fog, megtelik a memóriája, s olyanokat is talál, amikről soha a büdös életben nem hallottam. Pl. valami idegennyelvű adót is. Egy alkalommal Darmstadt környékén kristálytisztán fogtam egy amerikai katonai bázis rádióját Mainzon túlig, Koblenz fele. Pedig a német rádióadók nem a minőségükről híresek.
moonman: funkciót kértél, mondtam. Nem tudja ios, csak a saját, korlátozott valamijét, amivel megpróbálták eladni, rettentő újdonságként beállítva.
-
llaszlo
veterán
A mass storage lemaradt. Szintén tudja a telefonom, de a tököm fog egy hülye kábelt magával hurcolászni, hogy a telóra másolgasson. Van egy kis "pöcs"-öm (gyk: pendrive vagy sd kártyaolvasó) ami akkora kb, mint két SIM kártya egymáson abba olyan microSD-t teszek amilyet akarok és az mindig ott van a kulcscsomómon. Sokkal egyszerűbb magammal vinni és praktikusabb is.
Egyébként meg fényképekhez van mass storage mód. -
tzl
senior tag
Mondtam én egyetlen Szóval is, hogy a rendszer minden eleme változni fog? Az átlag Júzer nem turkál a beállításokban, amivel találkozik, az a launcher meg az app drawer.
Most komolyan azt próbálod meg megmagyarázni, hogy az android azért szar, mert nem lehet minden grafikai elemét átalakítani, csak egy részét, míg a wp meg az ios azért jó, mert semmit nem lehet átalakítani benne? Jó, értem én, hogy neked az jobban tetszik, de attól még tény, hogy nem tudod módosítani, míg a droidot igen. Alapkinézetét könnyen appokkal és skinekkel, a teljes rendszert mókolósan, de lehet. A többivel meg nem lehet, ne magyarázzuk már meg, hogy az egyenkinézet a jó és az mindenkinek tetszik és megfelel...
Nekem pl. A csempe nem tetszik, túl szögletes az egész, ezért sosem lesz wp7 telefonom. Az ios tetszik, az lehet, hogy lesz egyszer, egyre közelebb kerül ugyanis az elvárásaimhoz, egyre több dolgot tud azok közül, amiket én igénylek (és amiket jelenleg a droid képes kiszolgálni). Nem vagyok én droid fanboi (meg sajna már pattanásos kamasz sem, régen), de ettől még hülyeség droidot belekeverni a kinézet-vitába, mert mindenkinél másképp tud kinézni, szemben a két fix külsejű rendszerrel. -
tzl
senior tag
De könyörgöm, ki beszélt a rendszer módosításáról? Végig a KINÉZET módosításáról beszéltem. A launcher-cserére te írtad, hogy moddolás, olvasd vissza. Az meg tényszerűen egy app telepítése marketről.
Örülök, hogy örülsz az új notificationnek, én már régóta örülök neki és megnézem onnan a mailjeimet, viszont pl. A naptár widgettel jobb, mert nem csak az aktuális eseményt látom, hanem többet előre. A beállító widgeteken kívül van még egy csomó hasznos widget, ami kiegészíti a noti bart, időjárás, monitor widgetek, zene widget, gyorshívó widget stb-stb.
Köszi az infót, hogy a kitchenhez root kell :-) szerinted mire vonatkozott az 1.5 v Júzer megjegyzés? Na mindegy, ha ennyi idő alatt nem értetted meg, hogy kinézetről és nem rendszerről volt szó végig, akkor már nem is fogod, úgyhogy én befejeztem. -
tzl
senior tag
No akkor még egyszer, a te kedvedért, kinézetről volt szó és nem rendszerről. Kurva nagy moddolás mondjuk letölteni marketről launchert meg hozzá skineket.
Megjegyzem, a wp7 mutatós, de nekem a csempefilozófia nem jön be. Az ios gyönyörű és egységes és konzisztens, cserébe funkciótlan. Mi értelme annak, hogy van egy kijelző, amit csak ikonok tárolására használunk és bármire kiváncsiak vagyunk, ahhoz appot kell indítani. Ebben szerintem sokkal jobb a wp7 csempéje meg az android widgetjei. Tudom, jailbreak és néhány widget hozzáférhető lesz, de hát ugye szerinted már az apptelepítés is moddolás.
Ja, egyébként tegyük hozzá, hogy a framework moddolásához sem kell ma már konzolhuszárnak lenni, simán weben megcsinálható, de ez már 1.5-ös verziójú Júzert kíván, ez tény. -
gzbotii
nagyúr
abban en is teljesen eggytertek, mert pl mig volt androidom [6 honap] a vegen mar nagyon tudtam, h en wp7 akarok, ezert szedtem le wp7 lunchert, wp7 lockscreent is, de kozel sem adta vissza azt az erzest, hatast amit az igazi..meg ugye funkcionalitasban is
enyit arrol, h at lehet alakitani -
tzl
senior tag
Tekintve, hogy kinézetről volt szó, a launcher eléggé meghatározó, mivel azt látod.
Milyen szolgáltatásokra gondolsz? Email? Van. Dokumentumkezelés? Van. Naptárfunkciók? Van. Egyéb programok telepítése? Van. Keresés? Van. Térkép, navigáció? Van. Fordító szolgáltatás? Van. Gyakorlatilag minden fontos szolgáltatásra van saját megoldása a google-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Baldur's Gate 3
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest