- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
abban en is teljesen eggytertek, mert pl mig volt androidom [6 honap] a vegen mar nagyon tudtam, h en wp7 akarok, ezert szedtem le wp7 lunchert, wp7 lockscreent is, de kozel sem adta vissza azt az erzest, hatast amit az igazi..meg ugye funkcionalitasban is
enyit arrol, h at lehet alakitani -
gzbotii
nagyúr
válasz
FireKeeper #79 üzenetére
es? most tobb ember akar okostelot, es igy nyiltabb a piac..ha jobban lesz reklemozva es kelendobb lesz akkor majd hamar tudnak valtani.
es nem csak Elop, v en, hanem sok gyarto vezetoje, h hosszu tavon az wp7 lesz a nyero
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Brutális eb #68 üzenetére
emberek [es ebek
] : kerdem en, az iPhone 2G es az android 1.5-el szerelt telok is ennyire nepszeruek voltak?
kerdem en, hany millio 1.5-os androidot adtak el, v az iPhone 2G anno iOS 1-el, ugye aminek meg appstore-ja se volt..
epp ugy, ah Moonman is irta, ez a rendszer most indult, 1 eves csak, en pl meg reklamozva nem lattam, de ugy a keresekedelmi csataronakon mar lassan 2 eve gyurjak az arcodba az androidos reklamokat, es h ha olyan telod van akkor mar nem kell pc-semMajd ugy 2013ban ha meg itt tart, 2% reszesedesnel akkor mondjatok ti, h halott rendszer, en meg mondom azt, h nem mindeki szereti, de most meg neee..korai
-
gzbotii
nagyúr
en isirtam, az ICS-rol beszamolo cikkhez egy hsz.-t, amiben ramutattam, h menyi WP7 koppintas van es toroltek..meg arra se kaptam indoklast, h minden miert... nem volt benne semmi tragar, fenyegeto, szamonkero v kotekedo, nemre/fajra/vallasra nezve serto.. es megis.
erre kernek magyarazatot. v nem lehet megirni a velemnyt, mert itt szent az Android?:
akor en is torlom magam inkabb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest