- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Ha a videótelefonálás alatt a facetime-ra gondoltok akkor az elég sokan használják. Ahogy a skype-ot is. Én régen napi szinten használtam a skype-ot ma már jóval ritkábban de a mai napig használom. Azért, mert senkit nem látsz az utcán videótelefonálni az még nem jelenti azt, hogy nem használják máshol ezt a funkciót.
-
llaszlo
veterán
Na ezen én egyáltalán nem lepődöm meg. A legtöbben a legjobb esetben max annyira ismerik azt amit szidnak, hogy megtapicskolták valamelyik ismerősnél vagy egy üzletben. Nagyon kevés olyan van aki tényleg használta az adott rendszereket hosszabb ideig (volt ideje kiismerni) és úgy mond véleményt. Van ilyen írás is itt a logouton Android - iOS. Persze amikor belinkeltem akkor az volt a válasz, hogy azt egy applefan írta. Na ebből tudtam, hogy mégcsak el sem olvasta az a hülye a cikket.
-
llaszlo
veterán
válasz
#06658560 #123 üzenetére
Azért, mert bejön egy-két adó az nem jelent semmit sem. Itt is bejön normálisan a helyi adó, de az csak egy. Bár én már nem emlékszem, hogy az mennyire működik, mert a k550i-m már rég nem használom. A populárisabb adók amiket meg szeretek azok ha utazom vagy csak akár a sétálok azokat nem tudta eddig egy teló sem normálisan befogni.
-
llaszlo
veterán
A mass storage lemaradt. Szintén tudja a telefonom, de a tököm fog egy hülye kábelt magával hurcolászni, hogy a telóra másolgasson. Van egy kis "pöcs"-öm (gyk: pendrive vagy sd kártyaolvasó) ami akkora kb, mint két SIM kártya egymáson abba olyan microSD-t teszek amilyet akarok és az mindig ott van a kulcscsomómon. Sokkal egyszerűbb magammal vinni és praktikusabb is.
Egyébként meg fényképekhez van mass storage mód. -
llaszlo
veterán
Az én teelfonomban van FM rádió és egy rakás sz@r. Inkább ne lenne benne nem is használom. Zúg nem fogja be rendesen az adót stb. És ez igaz minden telefonra. Eddig ez a 4. vagy 5. olyan telefonom amiben van rádió, de az összessel ilyen volt. Az apple nem fog egy ilyen gagyi funkciót beletenni a telefonjába. Bár aki ennyire igénytelen az hallgasson telefonon rádiót csak az nem vesz iPhone-t.
A file-ok küldése bt-on meg már eléggé elavult technológia. Plusz lehetővé tenné az illegáis file másolást amibe az apple nem menne bele, mert a kiadók felbontanák velük a szerződést. Meg egyébként is eléggé ritkán használt funkció főleg, mert rohadt lassú. Haladni kellene a korral a XXI. század már a felhőről szól, ha tetszik ha nem.
wifi hotspot: A saját tudatlanságod áldozata vagy. Elég nagy öngól a részedről. Már elég régóta tudja ezt.
Fogadjunk, hogy még életedben nem használtál iPhone-t csak lököd a süket androidfan szöveget. Ha nem tetszik valami akkor menjél valami androidfanos topicba ott tárt karokkal várnak. Ne itt flameljél!!! Legalább offba tennéd ha már semmi köze nincs a témához.Egyéb??
-
llaszlo
veterán
Mégegyszer kérdezem. Hol írtam, hogy egy app telepítés moddolás? Mert ez a te agyadból pattant ki sehol sem írtam ilyet. Idézd vagy linkeld!! Mert egyébként csak hiteltelen hülyeség .
Azt is képtelen vagy felfogni, hogy egy launchertől nem változik meg az egész rendszernek a KINÉZETE és minden eleme. Vagy szerinted csak a launcheren múlik a KINÉZET?? Ó anyám kicsit gondolkozhatnál már.
Mert hiába cseréled le a launchert attól még nem lesz zöld színű mondjuk a hangerő szabályozó csíkja vagy egyéb elemek pl az ikonok a beállításokban nem változnak. Mert ezek is a KINÉZET részei, bár nem tudom, hogy ezt miért nem tudod felfogni és miért küzdesz ellene. Már akkor androidot moddolgattam amikor neked még szerintem androidos telefonod sem volt. Sőt a widgetek sem fognak alkalmazkodni a launcherhez. Engem pl az az összevisszaság zavar ami a widgeteknél van. Az egyik így néz ki a másik meg úgy. Az egyik kisebb a másik nagyobb hiába 2x4-es vagy 2x1-es stb méretű mindkettő. Semmi egységesség nincs benne. Meg lehet venni a Launcher Pro-t minden widgettel együtt, viszont az egész rendszer KINÉZETE még nem fog megváltozni mindettől. Attól még elég sok elem ocsmány marad ha éppen nincs megcsinálva rendesen és nem igazodik a launcher színvilágához és elemeihez. Mert, hogy nem fog az biztos.A wp7-nél legalább van egy egységesség az egész rendszer KINÉZETÉRE. Az androidnál ehhez elég komoly moddolás kell. Van amelyik gyártó ezt megcsinálja rendesen pl htc, bár vannak benne hibák. Engem nagyon zavar amikor van egy szép framework, de bizonyos elemei a zöld helyett narancssárgák. Ez is a KINÉZET része, bár lehet, hogy ez a fogalom számodra nem világos vagy nem tudom, hogy miért nem vagy képes elfogadni.
-
-
llaszlo
veterán
Le vagy maradva. Az új notification barra már feltehetsz egy rakás infót. Amúgy meg nem nagy ügy rákattintani egy appra. Kb ugyanannyi, mint ellapozni 2-3 oldalt jobbra vagy balra ha éppen ott van egy widget. És sok esetben utána még úgyis meg kell nyitnod a programot. Pl ha válaszolni akarsz egy emailre, vagy módosítani akarod a napirendedet. Amik ilyen szempontból tényleg hasznosak azok a beállító widgetek. wifi, bt stb ki-be kapcsolók meg még egy pár widget. Ha meg valaki csak a naptárját vagy az emailjeit akarja megnézni akkor abból a szempontból az új notibar sokkal hasznosabb és jobban használhatóbb,mint a widgetek.
Akkor a te kedvedért mégegyszer. Attól, hogy egy launchert leszedsz attól még az egész rendszer nem fog megváltozni és ez eléggé igénytelen tud lenni.
Igen lehet neten is fw-t készíteni, viszont azt csak rootolt telefonra tudod felrakni. Ami már megint csak moddolásnak számít. Továbbá abban is vannak hibák ha tényleg minőséget akar az ember akkor bizony eléggé érteni kell hozzá. Na meg a userek eléggé kis részért érdekli ez a dolog és a legtöbb user nem kezd bele ilyenbe. A tizenéves kis pattanásos és főleg még felelősség érzettel nem rendelkező userekre jellemző ez főleg, hogy szinte gondolkodás nélkül bele vágnak. A legtöbben nem foglalkoznak ilyennel meg nem is mernek belevágni.
És ezek tények. Ne abból az 1-2%-ból indulj ki amibe te tartozol hanem a többségből.Hol írtam én olyat, hogy egy app letöltése moddolás? A saját agyszüleményedet ne állítsd már be tényként mintha én írtam volna.
-
llaszlo
veterán
Csak mondjuk linuxnál egy KDE, Gnome stb meghatározza az egész rendszer kinézetét. Míg androdinál egy launchertől nem fog az egész rendszer más lenni. Mivel az nem épül be a rendszer minden elemébe. Ahhoz már a framework-öt kell moddolni arra meg eléggé kevés embernek van ideje meg tudása. De aki bohóckodni akar annak hajrá. Viszont a userek 99%-a még mindig csak használni akarja a készülékét és nem moddolgatni.
-
llaszlo
veterán
Attól, hogy a launchert úgy alakítod ahogy akarod attól a rendszer alapjaiban még nem változik. És ott van elég sok gagyi és igénytelen megoldás pl. ha valami grafikai elem nincs lecserélve a frameworkben. Ilyennel még a gyári rendszereknél is találkozni. Ami eléggé gáz.
Van aki igényes és nem csak a launcherig terjednek az igényei. Ahhoz meg már komolyan bele kell nyúlni a rendszerbe. És ez a userek 99%-át baromira nem érdekli vagy nem is ért hozzá. Jól megfigyelhető, hogy főleg a fiatalabb korosztály bohóckodik az ilyenekkel. A komolyabb vásárlóknak megbízható és jól működő telefon és hozzá adott szolgáltatás kell. És a plusz szolgáltatásokban az Android eléggé gyenge lábakon áll.
Azzal az 1-2%-al amit te is képviselsz azzal nem mész sokra. Nem az a meghatározó. -
llaszlo
veterán
Látom itt is az megy, mint egy Apple hírnél. A már ismert androidos vérfanok ide jönnek és csinálják a balhét.
Ez a Ballmer gyerek sosem volt szimpatikus számomra hát most sem lett az.
Gates legalább normális volt.
Azért az androidhoz sem kell atomfizikusnak lenni, viszont az alap, hogy minden telefonnál RTFM. Amit sokan nem tesznek meg. Aztán meg jönnek a hülye kérdésekkel.
Teljesen mindegy melyik platformról beszélünk alap (hívás, sms írás) tudással a legtöbben még egy appot sem tudnak feltenni. És elég sok ilyen egységsugarú user van. Nekik kb mindegy, hogy melyik rendszert használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Kempingezés és sátrazás
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest