- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Te a jelek szerint képtelen vagy szöveget értelmezni, de mindegy, túlteszem magam rajta, bár azért enne´l értelmesebbnek ismertelek meg korábban.
Mit folytam bele a vitába? Mondtam egy funkciót, amiről tudok, hogy milyen mindkét területen. Azért, mert nem használom a rendszert, még lövésem sem lehet róla, hogy esetleg tud valamit?
Mondd, miért folysz bele akkor oly sokszor linuxos kérdésekbe MS seggből beszélve? Vagy a korrektség csak addig tart nálad, amíg neked van igazad?
Azt a jelek szerint képtelen voltál agyaddal felfogni, hogy az ios-t ismerem valamilyen szinten. S azt már csak nagyon szereted belefantáziálni, hogy minősítettem is bármelyiket. Mondtam a TE felszólításodra egy funkciót, amit az android rendszer tud, az iOs rendszer meg nem. Erre kezdted terelni a témát, hogy de nem használják, meg kutyafüle, aztán kezded hogy nem is ismerem a rendszereket. Vagyis még véletlenül sem mertél cáfolni, ahogy senki sem mondott ellent ezen állításnak. Szerintem te tényleg egy büdös nagy troll vagy a legrosszabb fajtából, csak valamiért téged még nem raktak ki végleg az oldalról, mitn pár másikat már megtettek. -
törölt tag
Jazzy-t még Érden is tudom fogni vasúti kocsiban, Bp-n meg tizensok adót fog, megtelik a memóriája, s olyanokat is talál, amikről soha a büdös életben nem hallottam. Pl. valami idegennyelvű adót is. Egy alkalommal Darmstadt környékén kristálytisztán fogtam egy amerikai katonai bázis rádióját Mainzon túlig, Koblenz fele. Pedig a német rádióadók nem a minőségükről híresek.
moonman: funkciót kértél, mondtam. Nem tudja ios, csak a saját, korlátozott valamijét, amivel megpróbálták eladni, rettentő újdonságként beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nyaralás topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest