Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
üzenetére
Az a baj ezzel az információ megosztással hogy ezt nem is egy államnak hozzáférhetővé tették és semmit se léptek az adott államok. Nyilván én nem értek hozzá, de akkor ezek szerint állami szinten is csak az amcsik. Persze az amcsi és kínai kötödések miatt muszáj lesz oldalt választania mindenkinek.
-
vicze
félisten
válasz
üzenetére
Az hogy milyen akár népirtás eltitkolása miatt hoznak egy szabályozást a jog szempontjából lényegtelen. Szerintem vagy 40x leírtam, hogy Kína egy diktatúra és önkényuralom, így a szabályaik pont ennek megfelelőek. A szolgáltatásokat azért tiltják, mert nem engedik az állami szintű cenzúrát, ami törvénybe van iktatva, ennyi.
1 szem betűvel nem írtam, hogy bármilyen formában is jó rendszer lenne. Persze ehhez, arrébb kéne tenni a habzó szájakat.
"nem fognak minden birtokukban lévő információt megosztani, ezt ugye csak viccből írtad"
Ott van a linken, vagy elfogadod vagy homokba dugod a fejed és kiabálsz bele. Az eszközök forráskódjáról van szó, nem sért semmilyen nemzeti érdeket.
A kérdés továbbra is az, hogy van-e a Huawei eszközökben kémsoftware, amennyiben a forráskódszinttű ellenőrzés számodra nem elég akkor nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest