- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, gondoltam rá én is, de ez attól függ, mennyi chipet rendeltek még a szankciók előtt, illetve mi volt pontosan a szerződésben. Tippre szerintem is megmenekültek azok is.
(Kábé már mindenki tudja, de) én a Huawei ellen vagyok, és örülök Trump őket érő támadásainak, ugyanakkor jónak tartom a Mate és a P sorozatukat, és amíg van lehetőségem tőlük vásárolni -örülnék, ha nem lenne-, jó ár-érték arány esetén talán elcsábulnék egy P50-re. (De ne legyen batár dög, és kapjak IP68-at.)
-
Nem követtem annyira a hozzászólásaid most, de akkor értelek, és ilyen szempontból nézve én vagyok igazságtalan és célorientált kissé. Nem mozgat túlzottan a dolog jogi oldala, a végeredmény érdekel. Csinálják a jogot ehhez megfelelőre, ha esetleg még nem lehet eléggé beléjük kötni! Szerintem mondjuk lehet, mert nyilvánvaló, hogy a Huawei-nek a kínai törvényeket be kell tartania, ami mindenképpen komoly nemzetbiztonsági kockázat.
Ricardo: Egyértelmű, hogy nem fekete-fehér a kérdés, de számomra az is, hogy sokkal inkább a sok szempontból gáz, de mégiscsak egy élhető életmódot képviselő USA maradjon a világban a domináns hatalom, minthogy a diktatúra Kína váljon azzá. Én speciel Európai Egyesült Államokat szeretnék, valami Usákiához hasonlót, csak jobbat.
-
válasz
janeszgol #52 üzenetére
Egy jó döntésnek is lehet kellemetlen ára.
Talán pont az volt a legnagyobb baj, hogy a nyugati világban sokáig mindenki a kényelemre játszott, és nem akart néha békát is nyelni hosszú távú célokért. A gyors haszon kellett, az előrelátás pedig nem volt jellemző. Talán majd most nyelünk egy kis békát is, de hosszú távon szerintem ez kifizetődik.
-
Ha sikeres lesz a regulázás, az övé lesz az érte járó babérkoszorú. Én se kedvelem, mégis több szimpatikus húzása volt már, és ez a kínai rezsimmel szembeni támadó önvédelem kifejezetten tetszik.
"Ugyanakkor bízunk benne, hogy felhasználóink és beszállítóink továbbra is mellettünk állnak majd"
Mindig lesznek bekötött szemű birkák az EU-ban is, akiknek elég a jóízű legelés biztosítása, a többi egyéb pedig nem számít, lényegtelen. Persze ha Trump nagy sikerrel jár, majd kereshetnek valami más jóízűt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Napelem
- Motoros topic
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest