- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
A kettős mérce ott van, hogy ha az USA csinálja ugyanazt, mint Kína akkor az 100%-osan elfogadható, mert???
Milyen ugyanazt, miről beszélsz te egyátalán?
Belinkelnéd, hogy milyen büntetést kapott, mivel nem találok erről semmit
Szankciók az USAtól ugyebár. Szankciókat egy szuverén állam bármilyen okból bárkire kivethet. Lásd Kína most az usztrál marhahúsra. Ott is sírsz, hogy "csúnya Kína"?Erre bármilyen link esetleg, mert én csak ilyet találok, amivel teljes hozzáférést ajánlottak.
Vagy direkt csúsztatsz, vagy csak nem érted a cikket. Tessék újra elolvasni: csak licenszelést ajánlottak fel, az marhára nem ugyanaz.Továbbra is bizonyítékot kértem a vádakra
Tőlem? Menj a US State Departmenthez, vagy egyenesen Trumphoz, hajrá. Be van adva a vádirat, várd ki szépen az eljárást, ne szaladj annyira.Mint írtam és linkeltem Huawei ZRT és a dolgozók tulajdona.
Már megint csúsztatsz minimum. Itt a pontos leírás. Figyelmedbe ajánlom ezt a részt:
The union has no influence over the company’s business operations
Tehát bár elvben, papíron a dolgozók tulajdona, de valójában nem, semmi beleszólásuk a cég döntéseibe és stratégiájába. Hogy egyszerűsítsem neked:
Az autód papíron a tied, de a szomszédod vezeti, oda ahova akarja, úgy ahogy akarja, te maximum beülhetsz mellé, de semmi beleszólásod semmibe. Így érted?csak helyesbítem a nem kevés baromságot
Nemnem, te csak csúsztatsz folyamatosan, újra és újra. Legalább ne akarnád magad az igazság bajnokának beállítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest