- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KikkaPowa
csendes tag
Sziaztok,hogyan tudnám átrendezni az értesítési sávba a dolgokat?
például így -
KikkaPowa
csendes tag
Nekem valamiért,szürkének jelzi a wifi állapotot. Rajta vagyok a wifin de nem tölt be semmit se.. próbáltam elfelejtetni a hálózatot,újra indítani a telefont de semmi változás. Valami ötlet?
-
KikkaPowa
csendes tag
Üdv mindenkinek.Így lassan 1 hónap használat után feltűnt,hogy néha megfagy a készülék.Nagy részbe böngészőben tapasztaltam,de már volt máshol is (játék közben,Kamera alkalmazásban). Így máshogy nem lehet kikapcsolni csak reset gombal a készüléket.Édesapám is ezt a ROM-ot használja ugyan olyan telefonján mint ami nekem van és nála is feljöttek a fagyások.Esetleg valami információ erről,vagy tapasztalat?
-
KikkaPowa
csendes tag
Csak van valami megoldás a wifi mac cím átirásához... :/ Próbáltam programokat de kacat mind..
-
KikkaPowa
csendes tag
A családban apámnak is ugyan ilyen telefonja van mint nekem ugyan ezzel a cm ROM-al. És egyszerre nem jó a wifi. Ha neki bevan kapcsolva akkor nekem szürkének jelzi és nem is fogja a jelet,és így fordítva is.. Valami ötlet?
-
KikkaPowa
csendes tag
Valamiért nálam nem igazán jó a wifi. Néha rámegy 1-2 percre utána eldobja a jelet,és vele együtt a térerőt is. Valami ötlet?
-
KikkaPowa
csendes tag
Üdv mindenkinek,had kérdezzem meg mennyi frissítés várható még? Csak mert szívesen feltenném csak ha gyakori a frissítés még akkor folyamatosan újra kéne tennem a ROM-ot,nem? Vagy van valami beépített OTA Updater vagy valami frissítési funkció hogy ne keljen az egészet újra rakni valami nagyobb frissítéskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged