Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #224 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok,
részletesebb leírás lenne esetleg arról, hogyan kell feltenni ezt a motyót ? PiPo tabletet már firmware-eltem RileyROM-ra, tökhülye nem vagyok a dologhoz, de Nektek már lehet rutinműtét itt minden, nekem viszont még egy CWM is olyan, hogy "ez mi?" ..
Elegem van az SP-mből, egy hulladék
T-Mobile-os, garanciás. Kijelzőcsere már volt, de amiket csinál és ahogy belassult 4.3 OTA frissítésre, .. megeszi az idegeimet.
Szeretnék rátenni vmi ütős, debloat-olt, gyors cuccot. Csicsa nem kell. Csak gyors legyen és lehetőleg bugmentes, lásd arcomhoz veszem híváskor, eltűnik a kijelző, de amikor elveszem az arcomtól, nem jön vissza a kép most.. meg ilyenek..
- ezek az alap funkciók rendben legyenek.
Cyanogen-t ajánlották máshol, gugli ezt köpte ki, én pedig ph-s vagyok. Szóval egy linket megköszönnék egy részletesebb leíráshoz, hol is kezdjem. Backup a Sony szoftverekkel megvolt, innentől kezdve radírozható a motyó.
Gondolom a T-Mobile volta miatt ez is LBL-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest