- iPhone topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Feltettem én is a frissítést tegnapelőtt. Eddig jónak tűnt, de tegnap a böngésző hihetetlen lassúra váltott. Sőt kétszer-háromszor már azt hittem kifagyott, de végül csak magához tért. És közben a telefon nem reagált semmire. Aztán éjjel nem tudom mi történt, de reggel a time pin alkalmazás nem a szokásos pin-t kérte, hanem a "master" jelszót, amit csak újraindítás után szokott kérni. Viszont a SIM nem kért kódot. Nem is értem...
Most meg kikapcsoltam a telefont, majd egy perc múlva megint használtam volna, de nem kapcsolódott be. Semmi. Nagy-nagy sötétség. Csak a hátlap le és reset segített rajta. Ilyen eddig még nem volt.
Illetve állandóan megy a GPS. Ha kikapcsolom akkor is. Sőt, hiába kapcsolom ki, ha újból megnézem be van kapcsolva. Ha a teljes helyhozzáférést letiltom akkor is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest