- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hamarosan jön a folytatás srácok
-
-
-
Tudom hogy erre akart célozni... Én meg erre mondom/mondtma azt, hogy oké bizonyítsd be... ha be tudod, akkor hajrá... És nem elég egy forgalmi amiben benne vagy hogy egy tucat swift, hanem olyan képekkel támaszd alá ami bizonyítja hogy tényleg EZ AZ a Swift....
Pl, hogy az anyós ülés deréktámaszán van egy nagyon picike égés nyom, ez kb senkinek nem tűnne fel, de a tulaja tudja hogy ott van... Vagy hogy a hátsó szélvédőn a fűtőszálból 2 nem működik... Ezek olyan dolgok, hogy már bizonyító erejűek mint hogy csak azt mondanád hogy kék... -
válasz
freeknight #88 üzenetére
Azt mondom, igazad van
De ahogy egy autónál pl megkopott fényezésről, egy karcról a lökhárítón, egy foltról a tetőkárpiton, felismered hogy az A BIZONYOS autó vagy sem... Ezeknél a prociknál is fel lehet ismerni, hogy a képen az van biztosan -
-
-
-
-
Elég sok ritka proci van a képen... Személyes tulajdonomban lévő Rise MP6-2 amiből csak prototípusok léteztek tudtommal, vagy a Green CPU 486-osok, de lehet említeni a fehér tokozású 8080-at is, vagy az AMD K6-III+-okat amiből egy 500Mhz-es példány bőven 30ezerFt fölé nyújtózik, és még lehetne sorolni
-
Frissítettem a bejegyzést Urak!
-
-
Köszönöm a részletes magyarázatot
ez megnyugtató...
Továbbra is azt mondom, hogy ha a kollega tudja igazolni hogy a processzorok az övék, én vissza fogom juttatni neki...
SUPREME7! Este ráírtam az úrra akitől jelképes összegért megvásároltam a processzorokat, kíváncsi vagyok mit fog válaszolni -
-
-
-
válasz
Jim Tonic #14 üzenetére
Itt a pénz nem játszik...
Csak annyit kér hogy küldjem vissza a processzorokat, sőt helyette kínál fel másikat nekem, olyant ami még nincs meg nekem... Szóval én itt nem bukok különösebben... Sőt azt is mondta a srác, hogy az egész rendőrségi ügyből ki akar hagyni....
Csak mondom, Tegyük fel hogy a sztori totál igaz... Akkor is részese voltam a bulinak, és majd járkálhatok a rendőrségre... nincs sok kedvem -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest