- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
d@vee
őstag
De ebay-en "vette", paypallal. Nem kapta meg, vámeljárásnál (ha tényleg ott "lopták" el) megállt csomagkövetésnél lehet látni. Kártalanították érte, most ha odaadod neki, akkor még ingyen processzort is kap.
Szerk.: mindegy, nem az én dolgom igazából. Köszi az érdekes történetet -
SUPREME7
őstag
Jó, nekem mindegy, csak lényegében "segítséget/tanácsot kérsz", nyilvánosan elég rossz színben tünteted fel azt a személyt akitől kaptad, aztán teljesen logikátlanul kezeled a dolgot. (szerintem)
És ha már jóhiszeműség... Ha a felajánló rádír, hogy hahó bacsis, nem azért adtam ám neked el jelképes összegért, hogy eladd/cseréld, hanem, hogy a kiállításodon ott legyen?
-
-
SUPREME7
őstag
Pedig ez elég lényeges momentum, mert ha visszakapta a pénzét, nem az ő tulajdona, tehát elajándékoztad valaki más cuccát. (bár nem egyértelmű, hogy most jelképes összegért te örökbe kaptad, vagy a kiállításra, ha megvásároltad, tehát a tiéd, akkor a saját cuccodst adtad át önként olyannak akit nem illet meg) Az lett volna a helyzet helyes megoldása amivel Te teljesen kivontad volna magad a dologból minden szinten, hogy szépen visszabizniszeled azzal akitől "kaptad", és maximum összehozod a két embert, hogy rendezzék le, hogy kié.
-
Amennyiben mindenkinek igaza van (nem zárom ki a lehetőséget, bár túl sok a véletlen), szerintem úgy tudjátok megúszni a rendőrségi zaklatást, hogy a jogos tulaj, valamint akitől te vetted és te közös feljelentést tesztek. Jelenleg ugyanis úgy néz ki a dolog, hogy anyagi kár csak téged ér, de akitől te vetted, az megütheti a bokáját.
-
SUPREME7
őstag
Elolvastad amit írtam?
Lehet, hogy ő kifizette, de ha nem kapta meg a motyót, akkor biztos, hogy visszakapta a pénzét a paypal által, tehát semmiképpen sem az övé egyik proci se.
Mikor lett vásárolva a számla szerint?
Tehát ebben az esetben maximum az ebay-es eladónak lenne egyáltalán joga ezzel foglalkozni, aki téged megkeresett annak semmiképpen.
Itt maximum azt lehet tisztázni, hogy akitől kaptad, az hogyan jutott hozzá, de az meg nem a te dolgod.
-
Chaser
legenda
rémlett a fogalom, de kugli' a barátom, ptk, btk meg fekete fehér - vagy nem ( :, de jelen esetben igen -
volt itt anno régi ismerős, sok éve notebookokat árul, egyszer vett egy rakta gépet, aztán megjelent a yard pár hét után talán, kiderült lopott volt az egész pakk, ráadásul a nagy házból lopták, nyilván kimentek hozzá, de nem akartak a nyakába varrni semmit, de elég csúnya összeget bukott, a termékeket a rendőrség lefoglalta, azokat is amiket megvettek, és kártalanította az emberkéket
szóval nem ilyen piszlicsáré' tétel miatt fognak leültetni - hanem ha a következő kiállításodat nem a pesti faluban rendezed ((( : - -
Vagy, az egész nem igaz, az sem, amit felkínál helyette. Ha nem mész el vele a rendőrségre, tényleg orgazda maradsz. És ha mégis feljelentést tesz, és te nem tudod bizonyítani, hogy visszaadtad, akkor nagy sz@rban leszel. Merthogy a fotókat meg feltöltötted már, tehát volt nálad. De Te tudod...
-
d@vee
őstag
Ha mindenképp rendőrségre akar menni, addig semmit se adj oda. Akkor ajánld fel, hogy vele együtt mész be. Megbeszélt időpontban, megbeszélt helyen. Ha nem megy el, akkor csalás az egész, te meg megúsztad pár elvesztegetett órával és egy tanulsággal.
Nem vagyok én negatívCsak minden éremnek két oldala van.
Amúgy PH-s az illető? Ha igen, lehet ezt is olvassa épp -
d@vee
őstag
Persze ne az legyen, hogy te odaadod-elküldöd neki, ő meg eltűnik vele. De az, hogy ő megvette a procit valamikor, mit bizonyít? Azt, hogy az övé VOLT. Nekem is megvan a legutóbbi telóm számlája, amit már eladtam év elején. Most bemegyek a rendőrségre és megmondom, hogy ellopták?
Jó tudom tudom.
Ha lesznek fejlemények, frissítsd a posztot légyszi, szerintem sokan kíváncsiak. -
-
Így viszont lehet, hogy egy átverés áldozata leszel. Lehet, hogy a társától vetted. Van fotója, a rendőrséggel rád hozza a szívbajt, és szépen elosztják a pénzed. És, mivel jelképes az összeg, még feljelentést is csak nehezen tudsz tenni.
Szóval kérd csak meg, hogy menjetek együtt a rendőrségre, feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen. Amúgy sem jó ötlet csak úgy visszaadni, azt a benyomást keltheted, hogy "oké, lebuktam, visszaadom".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest