Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
De ebay-en "vette", paypallal. Nem kapta meg, vámeljárásnál (ha tényleg ott "lopták" el) megállt csomagkövetésnél lehet látni. Kártalanították érte, most ha odaadod neki, akkor még ingyen processzort is kap.
Szerk.: mindegy, nem az én dolgom igazából. Köszi az érdekes történetet -
d@vee
őstag
Ha mindenképp rendőrségre akar menni, addig semmit se adj oda. Akkor ajánld fel, hogy vele együtt mész be. Megbeszélt időpontban, megbeszélt helyen. Ha nem megy el, akkor csalás az egész, te meg megúsztad pár elvesztegetett órával és egy tanulsággal.
Nem vagyok én negatívCsak minden éremnek két oldala van.
Amúgy PH-s az illető? Ha igen, lehet ezt is olvassa épp -
d@vee
őstag
Persze ne az legyen, hogy te odaadod-elküldöd neki, ő meg eltűnik vele. De az, hogy ő megvette a procit valamikor, mit bizonyít? Azt, hogy az övé VOLT. Nekem is megvan a legutóbbi telóm számlája, amit már eladtam év elején. Most bemegyek a rendőrségre és megmondom, hogy ellopták?
Jó tudom tudom.
Ha lesznek fejlemények, frissítsd a posztot légyszi, szerintem sokan kíváncsiak. -
d@vee
őstag
Egyetértek. Ki tudja, hogy ő adta-e el és most gondolt egy merészet.
Illetve ki a fene megy másnál procit lopni? Tudom, vannak furcsa helyzetek, de ez akkor is kirívó kicsit.
Ja megnézem milyen procid volt tavaly kiállítva és megyek feljelentést tenni hogy ez meg amaz az enyém?
Fura ez nekem. Ha visszaadod, tényleg csak ügyvéd jelenlétében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest