- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
quailstorm #582 üzenetére
Én le kopogom, de jelenleg minden gépem megy
Persze volt 1-2 kihullás, de készültem tarcsikkal, és egyből cseréltem... HA ez így marad... elmondhatom hogy ezt is megértük. ilyen még nem volt -
válasz
quailstorm #559 üzenetére
Többek között:
Enterprise: A beépített joy úgy döntött csak jobbra megy, de azt legalább folyamatosan. Kapott egy nyomtatott új kart.
Apple IIsi: Vinyó kaputt, rendszerrel, mindennel. BlueSCSI-ből volt még tartalék, az megoldotta a problémát.
TVC-ben procit kell cserélni, nem bírja már a tuningot.
Egy monitor úgy virnyog, hogy még a szúnyogok is elmenekülnek a környékről. Sebaj ott nem fogjuk hallani, tartaléknak jó lesz.
-
válasz
quailstorm #481 üzenetére
Pedig azt várnám, hogy az utángyártott dolgok jobbra sikerülnek, mint a régi olcsó megoldások. A kirakott gépeknél egyensúlyozni kell az eredetiség és a használhatóság között. Nem lenne nagy buli kazettáról töltögetni a programokat.
-
válasz
quailstorm #479 üzenetére
Értem én, de ez így már nem igazán eredeti. Mondjuk az SD kártya interface sem az. Valahol a gumigombos és ez között van a Speccy+ ami a kicsit újabb külső alatt teljesen a régi gép.
-
válasz
quailstorm #477 üzenetére
A gond a felső gumigomb. Nyári szünetben kis túlzással hozzáragadt a kezemhez, persze ez a 80-as évek közepén menő volt, nem gond
-
válasz
quailstorm #473 üzenetére
köszi, de ez nem gond, 4 fajta Spektrumom van és mellé még pár klón is akad. A gumigombost azért nem szeretném kirakni használósnak, mert a billentyűzet kb. 10 látogató után kezd gusztustalan lenni. A Spectrum+ ugyan teljesen azonos belül, de a kemény gombjaival ebből a szempontból sokkal jobb, még ha kevésbé indítja be az emberek emlékezetét. Viszont ha kirakunk pár be nem kapcsolt gépet, akkor oda mehet az első szériás Speccy. Ugyanígy a felsorolt gépek nagy része valamiért hátrányos helyzetű. Pár példa: A ZX80 tejfölösdoboz házú fóliabillentyűzettel. ABC-80-ra van lerakatnyi svéd programom, de nem tudom ki értékelné
Apple II Euro a bővítőkkel együtt is csak messziről ugatja a IIc használhatóságát.
-
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #459 üzenetére
Hozd, én erről lemaradtam nem is gondoltam, hogy volt ilyesmi..
F -
mrdozer
csendes tag
válasz
quailstorm #413 üzenetére
Szia! De az appot (alkalmazást) is le kéne tölteniük, ami jellemzően a helyszínen történik, ha minden képet integrálunk az alkalmazásba akkor annak mérete sem lesz kicsi...
Ha van internet valahol a helyzsíenen akkor tudunk kitenni ingyenes Wifi hotspotokat main korlátozhatjuk a forgalmat csak erre.
De várom az ötleteket. -
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #415 üzenetére
Ezt nem tudtam/gondoltam volna...
-
hege8888
aktív tag
válasz
quailstorm #413 üzenetére
Szerintem ezen ne aggódjunk, szinte már minden telefoncsomaghoz van mobilnet..
-
flymi
addikt
válasz
quailstorm #256 üzenetére
Pölö Balázs világa.
Nem tudom nyomja-e még a jutyúkon, de segíthet a promózásban.
Am idén vajon el tud majd jönni? -
snake1977
őstag
válasz
quailstorm #256 üzenetére
Ezen rajta vagyunk, de nem kiabálnám el még.
Üdv. újak régiek, mindenki. -
Madara-san
aktív tag
válasz
quailstorm #167 üzenetére
Igen, pontosan ezekre: GBA, NDS, PSP. Elképzelhető, hogy több darabot is tudok belőlük hozni, és akkor ki lehet próbálni a multiplayert.
A Gameboy classicom sajnos pont megpusztult az állásban, meglátjuk mennyire lehet megjavítani. A többi amúgy akksis, és viszonylag "sokat" kibírnak.
Bacsis: Szerintem tök jó ötlet lenne a börze. Persze, javasolnám, hogy limitálva legyen a mennyiség. De emlékszem, hogy a múltkor tőlem többen is kérdezték, hogy lehet-e itt vásárolni cuccokat.
Hege: Oksa, köszi szépen. Akkor eldőlt, hozok azokat is.
-
Madara-san
aktív tag
válasz
quailstorm #164 üzenetére
Köszönöm, jó ötlet! Van Saturnom, de foglalkozós - nem tudom, hogy készen leszek-e vele addig.
Viszont az Xbox-ot sikerült rendbe tenni, és a Dreamcastet is összeraktam GDEMU-val... szóval az ötletedet a hatodik generációval meg tudom valósítani. GC-PS2-DC-Xbox plusz most már csak azért is kiteszem a "konzolos PC"-t.
Lecsekkoltam a listát, neki is fogok ugrani beszerezgetni pár dolgot még addig.
snake1977:
Köszi neked is, oké akkor elkezdek némi kutatómunkát folytatni a további összehasonlítgatós portokkal kapcsolatban. NFS-eket mondjuk lehet majdnem az összes platform között megosztani.
A CD32-t és a Jaguart hátttt...... letagadom.
Utóbbi kettő lehetséges.
De én most egy másik dologra gondoltam, amit még nem nagyon láttam interaktív kiállításon itthon. Jaguar volt a RegameX-en.
Azon gondolkodtam, hogy lenne értelme esetleg néhány kézikonzol kivitelének?
-
snake1977
őstag
válasz
quailstorm #164 üzenetére
Ez nagyon jó ötlet, pl xbox vs ps2-ön az nfs mw, vagy egyéb konzolokon a mortal kombat/street fighter, a populárisabb játékokkal ez érdekes lenne.
Madara-san: Felcsigáztál...CD32, Jaguár, Mega CD, 32X?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest