- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
óóó shit... a legutóbbi nagy frissítőpakk alávágott nálam is, visszatette a pipát a hardver driverek letöltéséhez.
A már linkelt módon kikapcsolni az automatikus driver frissítést.
Tuner bedug.
Eszközkezelőbe elmegy.
Eltávolítás, pipa hogy törölje az illesztőprogramot is.
Tuner kihúz.Futtattam a realtek driver telepítőt, mivel előtte is volt már fenn, előbb egy eltávolítást csinál.
Újraindítás később.Telepítő exe újra futtatása, végigmegy.
Tuner bedug. Eszközkezelő a 2012-es drivert mutatja.
Örül
-
azbest
félisten
ellenőrizd a driver verziót. Ha sajátot telepítettél, akkor is hajlamos a win10 lecséerélni egy régebbire. Korábban volt pár instrukció arra, hogyan lehet leszoktatni arról, hogy régi, a mostani tunerekkel nem működő verzióra cserélje a friss drivert: [320as komment]
A régi, elavult driver használatának tipukus jele, hogy nem talál egy csatornát sem, hiába futtatsz hangolást.
Ha rtl-sdr drivert telepítettél akkor azt lehet előbb le kell szedni, mert vagy normál vagy srd-es debug módú driver lehet fenn. A realtek chip mellé sokféle rf chipet társítottak már. Amikor egy újabbat kezdenek el használni, ahhoz újabb driver kell. Azért nem tud a régi driverrel semmit sem behangolni.
Neked milyen drivert mellékeltek hozzá?
(#345) FF23
a linkelt tuner elvileg r820t, csak a neve megtévesztően e4000
De egyébként úgy tapasztaltam, hogy az újabb tunerhez készült driver ismeri és kezeli a régi tunerek rf chipjeit is. Szóval a rlgi e4000-res változat is működik azzal, amit r820t-hez lehet telepíteni. Ez azért is jó, mert így tud működni egy gépben többfajta realtek tuner is. -
FF23
senior tag
Itt, meg a linkeken nagyjából végigmehetsz a dolgokon. Ha jól veszem ki, akkor ez az E4000 változat más drivert igényel.
Viszont, ahogy írja, van egy másik driver is. A 2012.05.21-es dátumúval csak a TV megy, a DAB és FM nem, a 2012.08.01-essel működik minden. Innen lehet letölteni [link] A win8 mappában van az újabb driver, ha máshogy nem megy fel, eszközkezelőből szerintem igen.
-
Én soha nem próbáltam Windows alatt, illetve csak azt láttam, hogy szopott vele mindenki. Persze én SDR-ezek főleg, így kézenfekvő a Linux (a frontend lehet windowson, pl. SDRSharp, annak mindegy ugye). TV-zést olyan formában próbáltam, hogy TVHeadend alá tettem be a tunert, szintén linux alá, és elég stabil volt, végigstreameltem vele a foci EB-t röccenés nélkül FHD-ben. Ez alatt egy Raspberryben volt a tuner, és több eszközön is néztem az adást. Windowson és OSX-en Kodival, tableten meg telefonon meg már nem rémlik
Ugyanez összehozható virtuális géppel is, nekiadod a tunert, és hajrá. Ajánlom a Vmware Workstationt a célra, perpill a piacon levő kliens oldali hypervisorok közül talán abban a legjobb/legstabilabb az USB támogatás.
Kicsit ták, persze, főleg ha másra nem kell az a virtualizált Linux, de valószínűleg teljesen stabilban fog működni (HA! nem egy hulladék kategóriás donglet sikerült kifogni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest