- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Elméletileg akkor egy ilyen [link] rendben lehet? Átalakítót találtam az mcx csatlakozóhoz, azzal már nem lesz gond.
-
lsc
nagyúr
Akkor mit javasoltok mit vegyek/csináljak? A lényeg hogy melóhelyre cipelem a cuccot, tehát ilyesmim [link] ugyan van, de ez nem igazán opció. Azért sem az igazi a nagy antenna mert elméletileg nem lehetne noti sem nemhogy "tv-zés". Így kellene valami ötlet. Ilyen [link] átalakítót valószínűleg rendelnem kell mindenképpen.
-
lsc
nagyúr
válasz
Atomantiii #248 üzenetére
-
lsc
nagyúr
Megvan a két említett is meg az euronews meg az infocsatorna is, csak azok nem nevesített csak sima számozott csatornák. Az adás elég szaggatva jön, nem tudom mit csináljak, rendeljek egy nagyobb nyereségű antennát? Na még meggondolom ezt a dolgot.
-
lsc
nagyúr
Nekem is megjött a cucc, milyen programot ajánlotok hozzá? Egyelőre a blaze van fent, megy is, de ahogy olvasom lehet nem sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest