- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
-
-
-
axioma
veterán
Nekem masik telon van, mentett mar meg valoszinu serulestol (a temp.glass torott mikor az oldala az asztal elebe futott bele, de alatta a telom sertetlen, tartalek fel, es rendeltem kinaiaktol az uj tartalekot...).
Erzetre nem uveg, csak eros muanyag. Merev elegge, bar nem hajtogatom szandekosan. Buborekkal nem nagyon kell torodni, nem sok marad, es az is valahogy 1-2 nap alatt eltunt ami csak levego volt (ahol kosz is van, az nyilvan nem). Igaz, en konnyen vagyok, mert vizallo telo, direkt vizeztem mielott raraktam, hogy tuti racuppanjon. -
Hali1975
tag
Szia,
en hasznalok tempered glasst egy hongmin, illetve az ismeroseim is hasznaljak vegyes tipusokon.
nem felrakva nem tunik uvegnek, de felrakva a telora erzesre is olyan mint az uveg.
NAgyon jol vedi a kijelzot es elhanyagolhato a vastagsag.
szerintem valamivel egyszerubb feltenni, mert merevebb es konnyebb kitolni alola a levegot.NAgyon szeretem es igazsag szerint egy telefon vasarlasnal nekem tenyezo az is, hogy lehet -e ra kapni tempered glasst.
Az arat mindenkeppen megeri.
Udv
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest