- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebipayne
tag
Ez engem is érdekelne! Én már megrendeltem ebay-ről egy pamut "zoknit", plussz ideális esetben vennék még hozzá egy olyan tokot aminek az eleje valami smart cover szerű mágneses cucc (itthon 12.000Ft, ebay-ről 3-4000 a copy) és emellett a hátulját és a sarkait is védené valami ami nem túl vastag anyag.
Ha valaki netán tud ilyesmi tokot/együttest az új ipad-re az szóljon! -
manchester85
veterán
Egyáltalán nem! Leszeded az AVPlayert, vagy bármilyen mkv kompatibilis lejátszót a store-ból, fizetős, ingyenes egyaránt van, utána belehúzod a kívánt fájlt iTunes-on belül a programba, és simán felszinkronizálja.
Az csak a gyári lejátszóra vonatkozik, de számos appstore-os visz mindent.
-
Touch-ko
őstag
`Illetve az egy dolog hogy USA only 4G szabványt támogat, de ha bemegyek a random szolgáltatóhoz és kérek egy mobilnetes sim kártyát akkor azért 3G-vel fog ugye hasítani gond nélkül?`
-igen, tudsz
`Tehát megetetem az iTunest valamilyen mpeg4 vagy quicktime video fájlal, aztán simán megnyomom a nagy szinkronizalo gombot. Várok. Enjoy?`
H264 kell, de leteznek egyeb formatumot lejatszo playerek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest