- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
kolosanyi #460 üzenetére
Engem vajmi kevéssé érdekel a gyári füles minősége, nem is erre akartam rámutatni, pusztán a gombok számára. Zenehallgatásra évente maximum 10 percet használom, telefonálni meg jó. De ez csak én vagyok.
Nekem egy telefonhoz adtak normálisabb fülest. Az pedig a SonyEricsson W810-esem volt. Ott még adtak valamicskét a minőségre, ott még valóban meg akarták mutatni, hogy walkman.
(#461) Touch-ko:"Nemtudom, hogy az iTunes match otthon elerheto-e."
Nem érhető el. Röhej, hogy a szigorú német szabályozáson meg átment. -
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
Megcsinálta. Úgy 11 éve. Kis storage kapcsoló a summary fülön. Talán az iPodomnál még most is ott van. Azóta lett iTunes Store és jogi problémák.
A gond az, hogy csak írogatod a saját igazságodat, de a kérdéseket nem válaszolod meg amiket feléd intéznek.A média managelés egyszerűen elavultabb és kevésbé hatékony a legtöbb esetben egy egyszerű file managerben.
-
-
Xero
nagyúr
válasz
#16820480 #182 üzenetére
"...nem fogja kitalálni nekem az itunes magától, hogy mit akarok feltenni rá."
Akár még azt is. Ha becsülettel kihasználod a lehetőségeket (normális tagek, ratingek) akkor bizony a smar folderekkel és az auto fillel sok esetben helyetted dolgozik. Én mondjuk manuálisra rakom a zenék managelését minden eszközön, de a smart folderekkel már az iTunes-on belül szűröm a dolgokat.
(#197) firmato: User error.
(#201) radi8tor1: Valóban nincsen? Az Apple-re mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem dokumentálja rendesen a megoldásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest