- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Chris0321 #344 üzenetére
Bocsi, most láttam, hogy megszólítottál. Én már tapizom a Nokia 6-ot...A gamernél visszamondtam, a gsmhome-nál rendeltem hétfőn, csütörtökön már itt is volt. Igaz ez ázsiai edition, 4G rammal, meg értesítés led-el. De ennek ellenére elviselem
Eddig pöpec, szép is, jó is.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
somogyib #253 üzenetére
Én sok mindenre számítok, amiből az első helyen a rendelkezésre állás, megbízhatóság áll, hogy nem kell hívás előtt újraindítanom, vagy bármi miatt, nem kell lesnem, hogy jött-e ki valami új, amiben már működik rendesen az iránytű, vagy bármi. Meg remélem a gúglidrájv tárhely sem kamu. Ja és nem kell félóránként tölteni. A 6-os mérete riaszt engem is elsősorban, de ezt bevállaltam
Már nagyon várom, hogy kézbe foghassam, én bízom a mérnökökben, akik nem kínaiak.
Azok, akik meg már leírták egyszer( sőt többször is), hogy szar is és drága is, többször ne tegyék már, szerintem mindenki felfogta aki olvasta. Ha tényleg igazatok lesz én leszek az első aki megírja, de remélem nem lesz.
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
RaveForce #211 üzenetére
Azért nem értem Te és Dédalon ilyen negatív irányú megnyilvánulását a telefon és én felém, én elhiszem, hogy nektek a xaomi meg elephon a csúcs, minden más meg agyonárazott. Használjátok egészséggel évekig.
1. Tajvan != Kína, nagyon nem. Mint ahogyan a tajvani dollár sem jüan.
2. A befürödtem óccó jó azt jelenti, hogy 3 próbálkozásból (ki is fizettem a webshopokban) egyszer sem tudták olyan áron küldeni amit hirdettek, EU-s raktárból, hanem áfás lett volna (ha lett volna), vagy nem is volt. Szóval nekem nem éri meg (és ezért bocsáss meg) 80eFT-ért csúcsszuper egzotikus nevű kütyüt vennem, ami még vírusos is lehet, a hardver meg ugyan benne van, de nem használja ki kellőképpen.
3. Ezeket a Nokiákat Európában __tervezik__, mint ahogy az IBM, Apple, Dell az USA-ban tervez, gyártani mégsem ott gyártják nagy részét, hanem a távol-keleten, legyen az Tajvan, Kína, India, Korea, bármi. És nem egyszer használatosnak tervezték. Én erre fogadtam most. Tudom lutri egy kicsit, de ha a kínaiak is veszik mint a cukrot, akkor lehet van benne valami.....Sok botrányt még nem olvastam róla. De Ti majd kerestek ilyet ugye?
4. Szerintem nem igazán tudsz mondani olyan elektronikai gyártót, aki nem a távol-keleten gyártat. Max itt szerelik össze.És ne szóljátok le az embert azért, mert rendelni mert ebből az általatok drága szarnak titulált telefonból. Egyébként ha nálunk nem 27% lenne az ÁFA, hanem 9-10, mint rendes helyeken, akkor már nem is olyan rossz az ár.
Béke!
-
GAgyiXyXy
aktív tag
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Én már csak óvatosan írom le, hogy előrendeltem egy 6-ost.
Az előző 199 hozzászólásból 190 okádja ezeket a telefonokat, így az a gyanúm, hogy valamit tudhatnak ezek a készülékek.
A "tiszta" droid és a nokia számomra a húzóerő. A kínai óccó jó készülékekkel meg hadilábon állok, bár próbáltam többet is venni de nem sikerült. A pénz visszakérésénél többre nem jutottam, vissza is kaptam.
Majd beszámolok, ha megjön a 6-os, június első hetére igérték.
Szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hivatalosan is visszatért Magyarországra a Nokia név, három okostelefonnal és a felújított 3310-essel versenyeznek a vásárlók kegyeiért.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest