- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Paul Striker #83 üzenetére
Hát ez nem éppen jó hasonlítás .
Már miért ne lenne? Azért mert a prociknál is volt rosszabb ár/teljesítmény mutatóval rendelkező széria, az még nem azt jelenti, hogy ne értenének a CPU gyártáshoz, vagy ne lenne jövőjük.
Különben mért lenne baj ha tönkremenne az Nvidia?
Lelassulna a technikai fejlődés, nem kellene évente új videokártyát vennetek, hanem csak kb 5 évente. Mért jó ha minden évben kivesznek zsebetekből 50-100 ezer Forintot? Szerintem pusztuljon csak az Nvidia !Lol, egyrészt nem mindenki költ évente új VGA-ra és/vagy nem 50-100 ezer forintot, másrészt megfizetnéd annak az árát, ha csak egy szereplős lenne a piac, hiába "kellene" kevesebb alkalommal beruházni rá.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Paul Striker #86 üzenetére
+ a homályos textúrák (pl. Metro 2033-ban) is a múlté lenne. Hát igen, lehet éppen jobb is lenne nekünk mint most
.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Paul Striker #83 üzenetére
Annyi előnye lenne annak ha kivonulna az nV a gamer piacról, hogy végre nem menne a baromkodás a physx-el meg a játékfejlesztők lefizetésével, viszont elég megnézni, hogy alakult a HD5000-es széria ára egy gyenge konkurencia mellett, ha még ez is megszűnne szerintem nem lenne jó senkinek, bár engem nem különösebben izgat, rég óta nem játszom már, jó nekem az igp is...
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest