- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na persze mert az epson mindig is lcd-s projikat csinált, az lcd-t meg tupírozni kell, úgy látszik még ilyen kis panel méretnél is még manapság is
nekem meg se fordult volna a fejemben lcd-s játékos projit nézegetni
a dlp-sek meg szerintem kivétel nélkül alkalmasak rá(ha elég gyors a szintárcsájuk, már ha van) -
törölt tag
játékos proji? ilyet még nem hallottam
amúgy a dlp gépek gyorsabbak mint a legkissebb leggyosabb lcd-s cucc, szóval nagy méretben még mindig nincs ellenfele játékra, se
nekem is van, régen elegem lett a kis ctrből és a laggos szar lcdből(az elején még filmre is alkalmatlan volt, maradt a 72cm böhöm tv vagy dlp proji kérdés)
de csak filmezek vele -
törölt tag
Milyen monitort néztél te ennyiért?
Ráadásnak még kicsi is?
Ha félretesszük a megjelenítés dolgát persze akkor is jobb vásár elvileg a konzol, mindig is az volt, plusz kényelmesebb is.
Az xbox360-at meg inkább ne hasonlítsd össze a ps4-el, az a ps3 párja, jön egy új xbox, kb. hasonló lesz mint a ps4.
Majdnem elfelejtettem, hogy jön új pc is az is kb olyan lesz.
Már csak egy jó linux kellene alá, bár mintha már itt tolonganának az ajtó előtt, vagy csak úgy hallani.
De a világ nem hófehér és nem mindenkinek annyira vastag a pénztárcája amennyire szeretné.
Egyébként mindenkinek csak ps3-ja lett volna eddig, most meg venne egy ps4-et és jónapot. D
Az xbox is csak ezért fogyott olyan jól, tudja ezt mindenki aki tudja miről beszélek, aki meg nem az nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest