- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Stauffenberg #85 üzenetére
Ott tévedsz hatalmasat, hogy ezt mind-mind a szerver számítja. A Te géped csak az észlelt tankokat látja. Ezért a sok lagoló tank, ezért a méterekkel az ellenfél elé célzás még 20-30-as pingnél is. A röppálya sem egy hatalmas CPU-t kívánó számítás, hogy ha gyorsan belegondolsz, hogy mégis mit kell kiszámolnia. Milyen messzire lő? Ok, akkor X fokkal feljebb áll a lövegcső. Kilövi a lövedéket, számít egy szórást Gauss szerint X és Y irányba. Eltalálja a tankot, szögkorrekciót végez (faék számítással növeli a becsapódás szögét 4-5 fokkal), megnézi, hogy lepattog-e (alacsonyabb-e ~15 foknál a szög - itt még néhány dologhoz hasonlítja, pl. a normalizált páncélvastagság nagyobb-e az űrméret 3x-osánál), kiszámolja a normalizált páncélvastagságot (ami sin(becsapódás szöge)*Lv), számít egy páncélátütést a távolság és szintén Gauss eloszlás függvényében (Lvátütés), kiszámolja, hogy átüti-e páncélt (Lv <= Lvátütés), kiszámolja, hogy mennyit sebez (szintén Gauss eloszlás), majd kiszámolja, hogy egy modul vagy kezelő sérült-e. Ez akárhogy is nézem röhejes mennyiségű számítás még mp-enként több 100-1000 lövés esetén is egy mai vasnak. HE esetén még pluszban a robbanás helyétől készít egy gyors távolságszámítást a modulok esetében. Ezt egy picit bonyolítja a Spaced armour, de ez sincs egyáltalán túlbonyolítva, mert még szöget sem változtat a lövedék iránya az első becsapódás után. Na és kb. hány lövés dördül egy meccs alatt? Hát egy 10 perces meccs alatt még low-tier-es gépágyúk esetén sem nagyon lépik túl az 1000-et, magasabb tier esetén pedig talán elérik a 100-at...
Észlelés szintén faék, 50 méteren belül mindenki lát mindenkit, utána pedig csak simán vektorok segítségével történik meg az észlelés (egyébként nagyon sokszor rosszul, de már sokkal jobb, mint volt). -
J.J. András
őstag
válasz
Stauffenberg #91 üzenetére
de ha optamilzálva lenne többszálon való futtatásra (akár HT , akár sima mag), akkor mit csinálnak azok a laptop tulajok, vagy kisebb PC-vel rendelkezők, akik játszanak vele (unokatesóm egy régi P4-sel és 7600GT-vel) .... mert elmegy neki, igaz enyémhez képest csúnya, ráadásul 4:3-as képarányban iszonyat fura
na, kérdés adott.....
-
Prof
addikt
válasz
Minek optimalizálni, ami sok pézbe kerül ha így is sikeres, inkább tartalomra költik a pénzt és helyesen, mert az hoz nekik új fizetős felhasználókat.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Viszont a BF3-mal való összehasonlítás alapja nem megfelelő, mert a WoT esetében sokkal többet kell számolni a felszín alatt, mint pusztán a grafikát.
Ez nem is olyan biztos, a 64 pályán azért van számolni való bőven ha meg vannak tankok helikopterek repülők stb. azért ott is akad meló ha 1 szálon menne mint a WOT el sem indulna.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Én pedig a WoT-ot nem akartam szidni - nem is tettem. Tisztában vagyok a játék tulajdonságaival, nap mint nap játszom vele. Azt is tudom, hogy nem is inkább vga, mint proci igényes DE a kijelentésem akkor is igaz, miszerint nincs rendesen optimalizálva - ahogy azt te is írtad, a több magos rendszereket jó lenne ha kihasználná. Ugyanis minden másra is elég egy mai, közel csúcs proci (mondjuk 3570K) a WoThoz meg majdnem kevés...
Na, de nem akarok én itt okoskodni, max okulni. És ahogy csaabz is írta: respect. -
HeavyToys
senior tag
válasz
De mint a játékkal nem játszó ember kérdem:
Ha a WOT-ot több szálra optimalizálnák nem lenne sokkalta folyamatosabb a játékmenet? Ha jól tudom (javíts ki ha nem), még midnig csak 1 magot terhel le igazán. Ha ezt 4-6-8 magra is kiterjesztenék, gondolom jobb lenne a játékélmény is.
-
csaabz
őstag
válasz
Respect!
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Stauffenberg #59 üzenetére
Jó, mondjuk itt minden csak attól függ, hogy mennyi a kiszállási díjatok. Mert ha pl ide Egerbe, ahol lakok teszem azt, 20 ezer forint, akkor megértem, hogy felmennek, mert kevesebb mint a feléből meg lehet oldani.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Stauffenberg #56 üzenetére
A szállításra: Szerencsére itt a égek nem annyira pénzéshesek mint más téren. Mert ugye elég sok helyen van már pik pak pont ami ingyenes ,előrendelésnél is ingyenes a szállítás.
Erről a parkolásról jut eszembe egy sztori ami velem történt meg: Haver megkérte rakjak neki össze gépet (mert ő nem ért hozzá) és intézzem el a boltba az összeszerelést stb. Ok nem gond. 15x ezer volt a pc-je és a bolttól kb 2 km-re parkolt le mert ott nem fizetős a parkoló.
És még ő volt felháborodva amikor megjegyeztem neki te hülye vagy itt cipeljük km ig a szarodat amiért most adtál ki 15x ezret de az a 1xx ft-ot nem bírta ki a parkolásra ami 15 méterre volt a bolttól!
-
echterion
nagyúr
válasz
Stauffenberg #44 üzenetére
"...Ha az adott termék GeForce GTX 660 vagy jobb, akkor a felhasználó 7500 aranyat kap a World of Tanks című játékban egy hónapos prémium hozzáférés mellé..."
Én erre gondoltam, ez nem 2050 goldról szól. Mellesleg nem ezért akarok venni, hanem mert a 7900-as szérián kívül már mindenféle AMD kártya járt már a kezeim között, így gondoltam, ki kell próbálni a zöldeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest