- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #99 üzenetére
Figyi, pont ezért vettem Llano-t (nem Trinity-t), mert gondoltam, 4 fizikai mag jobb lesz, mint a két mag 4 szál kombó. Aztán a 4 GHz-re alapfeszen húzott 2 mag 4 szál megette reggelire a 3,5 GHz-es Llano-t. Fentebb nem húztam, így is ugyanazzal a hűtővel 70 fok felett volt a maximuma játékok alatt. Crysis 3 alatt is megvolt a 20%-os hátránya az ai3-mal szemben. Mivel csak a CPU változott (meg persze az alaplap), így nyilvánvaló lett, hogy a CPU adta fel a harcot.
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #96 üzenetére
Ilyen összehasonlítási alapom nincs, én a PH-s tesztből indultam ki, abból nekem az jött le, hogy proci oldalon nincs számottevő különbség, a gpu az, amiben erősebb kb 15-20 %-kal.
Mellesleg én most nem a BF-ről beszéltem, hanem arról, hogy a WoT állításod szerint nálad jobban megy a trinity + 6850-en, mint nálam az i3 + 7850-en. Erre esetleg valami reakció? Mert valahogy nehezen tudom elhinni (bocs, én ilyen bizalmatlan típus vagyok, nem tudom elképzelni, hogy egy vga-t a semmiért adnak jóval drágábban a másiknál).
-
echterion
nagyúr
válasz
atti_2010 #81 üzenetére
i3 550@4 GHz + 7850 fullHD-n pályától függően 30-50 fps. Minden max-on, kivéve a sniper módos effektek, mert azok engem zavarnak, ezért mindig kikapcsolom őket.
Megjegyzem, egy 3,5 GHz-es Llano + 7850-es mellett a minimum fps sokszor leesett 20 körülire (főleg a sivatagos pályákon). -
csatahajós
senior tag
válasz
atti_2010 #17 üzenetére
Ez nem jelenti hogy annyian is játszanak vele, kb 140-200.000 aktív játékos van akiknek szerinted hány százaléka vesz azért egy méregdrága kártyát hogy kapjon 7500 aranyat, nagyon kevés hiszen a játék sem igényel nagy grafikus teljesítményt egy Trinityn is elfut, de egy Crysis 3 -at aki megvesz az biztos játszik vele és oda kell is a VGA.
Bocs de két dologban is tévedsz. A 140-200k játékos az az egyidejüűleg online aktív játékosok száma az orosz szervereken, darabonként! (4 szerverük van). Az Eu-s szerver is 100k fölött szokott lenni esténként, hétvégénként meg néha 140k megvan ott is.
Az a 40M össz. user simán reális szám.
A másik dolog pedig hogy nem igényel nagy teljesítményt? Sniper módban a 6990-en 2560X1440-es felbontás maxra állítva simán elhasal ha füst van, igaz ugye a CF még nem támogatott. Kisebb VGA-knál (laptopomon) már erősen le kell venni a textúra részletességet még full HDban is, élsimítást stb hogy játszható értékeket kapj. És nem, nem a hálózatom lassú (120Mbites fiberpower).
Nem véletlen ám, hogy pont ezmiatt az Nv-s hír miatt jelentették be, hogy a 8.4-es patchben benne lesz végre az SLi támogatás is...
-
csaabz
őstag
válasz
atti_2010 #17 üzenetére
kb 140-200.000 aktív játékos
Egy szerveren van annyi.
Természetesen nem csak a WoT miatt vesz vki ilyen kártyát. De a Planetside 2-höz például már elég jól jön.
A számok azt mutatják, hogy a free to play játékok több embert vonzanak manapság (nem véletlen, hogy egyre több ilyen cím jelenik meg)
Szóval nem butaság feléjük nyitni a hardveriparnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest