- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
Németországban már megvannak a partner PC-kereskedők .... Magyarországon lesz akkor : ?
-
J.J. András
őstag
válasz
Stauffenberg #91 üzenetére
de ha optamilzálva lenne többszálon való futtatásra (akár HT , akár sima mag), akkor mit csinálnak azok a laptop tulajok, vagy kisebb PC-vel rendelkezők, akik játszanak vele (unokatesóm egy régi P4-sel és 7600GT-vel) .... mert elmegy neki, igaz enyémhez képest csúnya, ráadásul 4:3-as képarányban iszonyat fura
na, kérdés adott.....
-
J.J. András
őstag
az akkor mi : ?
játszok én is havi 1÷2-szer, de még csak egy a német vonalon jutottam el a Tigrisig... elég gagyi az alap torony és lőveg, főleg a VK3601 után.... iszonyat lomhaMindegy, a scoutot okés, értem, okés jó ha messze látsz, de mi az a spot-ter :?
amúgy nekem egy sima HD6850-esem van, szépen 60-70FPS-sel elmegy, ha a Lucuid VirtuMP-t bekapcsolom, igaz csak 1680*1050 felbontásban.... egy nVidia 630M-mel laptopon játszaható lenne :?
( d-maxszal már találkoztam, az olyan picike, és izgága, mint egy szúnyog, aki idegesít
)
-
J.J. András
őstag
mit lehet venni 7500 aranyért , ami megéri: ?
de az nem fut le, vagy "tünik" el idövel a számládról, ha nem használod fel : :?
mert a Premium Account, az csak egy ideig él, azaz csak egy ideig kapsz 3szoros pénzt és XP-t....amúgy egyedül az álcafestés és fegyverek kiszerelése és a katonák átképzése, ami szerintem megéri a pénzt, de amúgy kis türelemmel ezt is tudod pótolni....
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Villanyszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest