- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
Vettél egy 180EFt-os VGA-t, meg egy 200EFt-os monitort , és azt mondod meg vagy vele elégedve !
Na az b.szna be, ha nem lennél vele megelégedve !!!!!
Ez olyan, mintha egy 30 milkás Merci tulajdonos az autós fórumba szórná az igét, hogy ő mennyire meg van elégedve a többtízmilliós kocsijával, és ami jó azt meg kell fizetni, ezt nem értik meg az Opelosok !!!!!
-
jedis
senior tag
válasz
#32839680 #153 üzenetére
És azt se tessék elfelejteni, hogy ha az AMD nem lett volna, akkor most mindenki egymagos NetBurst architektúrás 40nm-es 5GHz-es 250Watt fogyasztású Pentiumprocikkal , vagy 180Watt-os Celeronokkal játszana, és a legolcsóbb Cerka sem lenne olcsóbb 50-nél !
Kellet az a pár pofon az Intelnek, a 2000-res évek elején, ami innovációra késztette !
-1.4-es Thunderbird VS 2.0-ás Pentium
-64bit-es utasításkészlet, meg kétmagos architektúra a pórnépnek ??Hááá mifolyikittGyöngyösőőőőn !!!???
Ha kicsit késett volna a Core architektúra !!!!!!
nagy bajba lett volna az Intel
-
jedis
senior tag
válasz
Dark Archon #52 üzenetére
Hogy ezt eddig senki sem vette észre ! Ha jól emlékszem, egy "nagyon jól sikerült" motorostali másnapján írtam ezt a szöveget az adatlapomra , és itt a "másnapján" van a hangsúly
-
jedis
senior tag
válasz
micafighter #48 üzenetére
Igaz sosem tagadtam, hogy a pirosak felé húzok ( kicsit ), de egyszerűen nem tudom összerakni logikusan azt, amit az NV az elmúlt pár hónapban csinált ! G-sync( 200 dodós liszenc ) ; GTX970-es mizéria; GTX960-as "enyhén" túlárazott középkategória; a "The Way It's Meant to be Played"-ről meg már nem is beszélve ! :/
-
jedis
senior tag
Jaj bocsánat ! Tényleg félre olvastam
! Szóval akkor az összes kiskereskedés, akik mondjuk átlagosan 15%-os árréssel dolgoznak, a free-sync-es monitorok esetében 60%-ossal fognak !
Így gondoltad ? Mert ha igen, akkor vedd úgy, hogy háromszor egymás után raktam ki Nicolas-t -
jedis
senior tag
Szóval azt mondod, hogy minden monitorgyártó rá fog tenni automatikusan minden free-sync-es monitor árára 200 dollárt ( 50-60.000Ft ) csak azért, hogy nehogy véletlenül hátrányos ár/érték helyzetbe kerüljenek a G-sync-es monitorok ???????????????????
Hát ezt a gif-et már a héten egyszer ellőttem, de most sem tudom megállni !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest