Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz micafighter #57 üzenetére

Mond meg öszintén kinek lenne rossz ha a gsync monitorok a felárukkal együtt támogatnák a freesyncet is? (Én ezt irtam) Mert akkor nem kéne monitort váltogatni kártyacsere váltásnál amiröl fentebb irtam.

Az nV-nek van egy üzletpolitikája: azt forszírozza, hogy mindenből az ő terméküket válaszd (már amit gyártanak). Ezért nem engedte a PhysX-re szánt kártyákat, más gyártó kártyájával együtt működni, pedig vélhetőleg több gyorsítónak szánt alsó- és középkategóriás kártyát tudtak volna eladni - rövid távon legalábbis.
    Ezt a politikát természetesen lehet elfogadni vagy nem szeretni, de az gáz, hogy van kb. bő féltucat ember, akik már többször, több helyen is kijelentették, hogy soha nem vennének az nV-től még egy doboz gyufát sem, ergo nem igazán érintettek ezekben a korlátozásokban, mégis az összes kapcsolódó topicot telesírják folyamatosan, hogy így meg úgy. Ez már unalmas picit (nagyon).

• Egon

nagyúr

válasz IT.SZB.IKM #62 üzenetére

A két dolognak semmi köze egymáshoz. A Samsung akkor sem gyártana G-sync-es monitort, ha nem perelte volna be őket az nV.
    Szerinted az LG miért nem gyárt G-sync-es monitort? Szolidaritást vállalnak a Samsunggal? :U

• Egon

nagyúr

válasz #65675776 #63 üzenetére

Eddig 3 hozzászólásod volt a topicban, összesen 3 azaz három ordas nagy marhasággal. Kíváncsi vagyok, tudod-e még fokozni (bár az nV-haterség csodákra képes).

Lássuk tételesen.
    1. [link] A második mondat vajon honnan jött? Egyrészt az Adaptive Sync 2009 óta kész van (elég lassú az nV, ha 5 év alatt csak egy licenszkonstrukció kidolgozására futotta). Másrészt az AMD-nek sem volt jó a Adaptive Sync: ők Freesync néven nyomják kb. ugyanazt. Ergo lehet hogy mondjuk csak az Intel fejlesztett a VESA tagok közül? Ennek is lehet kb. annyi alapja, mint a második mondatodnak... :U

2. [link]Persze, ahogy Móricka elképzeli. Nyilván azért kerestek mondjuk a Dell U2410-ből, adott fw verziójú példányokat azok, akik használtan vették, mert olyan egyszerű lenne frissíteni... :W Leggyakrabban csak a gyártó tudja frissíteni a monitor fw-ét.

3. [link] Egyrészt free szabványról beszélünk. Másrészt senki sem kötelezheti az összes monitorgyártót, az adott szabvány használatára. Innentől kezdve teljesen értelmezhetetlen, amit írsz. Ezzel az erővel a VESA-t is lehetne perelni: biztos lesz olyan monitorgyártó, amelyik semelyik verziót nem alkalmazza a termékeiben, és a "logikád" alapján, akkor ezért perelni kellene a VESA-t? LOL... :W

Új hozzászólás Aktív témák