- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Olvass vissza. Hol hoztam én fel az AMD-t? Az OC nem a Haswellről, mint APU-ról szólt (ellentétben a cikk címével). Egy Haswell APU-val kapcsolatos OC sokkal többet jelentene egy átlagfelhasználónak (mint pl. nekem), mint egy Haswell architektúrára épülő egy darab CPU magot kihajtó OC. jones be is linkelte az eredményét, ez már sokkal többet mond, ezúton is köszönet érte. Ezen mit nem lehet megérteni?
Egyébként letiltottalak.
"Minek olvassa,ha nem érdekli mire képes a cpu, és nem érdekli a tuning."
Milyen érdekes, privátba még azt írtad, hogy ez egy fórum, ahol mindenki leírhatja a véleményét...
-
MongolZ
addikt
válasz
Plazmacucci #33 üzenetére
Attól függetlenül, hogy nem tudom, hogy miért keverted ide az extrém sportot, egy szóval sem mondtam, hogy nincs értelme. Annyi értelme van, amennyit szánnak neki: reklám. Ez tényleg semmi másra nem jó.
Annyit írtam, hogy ha teljes Haswell/akármilyen APU-kat tuningolnának, azzal még valamit tudna kezdeni az emberiség. -
MongolZ
addikt
válasz
subaruwrc #28 üzenetére
Értem, hogy mit szeretnél, DE. Ha már egy Haswellt tuningol az ember, akkor jó lenne, ha megmaradna a teljes funkcionalitása, 4c/8t+igp. Ha nem így van, akkor az egész nem Haswell tuning eredmény, hanem Haswell architektúrára épülő egy CPU mag tuningjának az eredménye. A kettő között azért óriási különbség van. Míg az utóbbinak kb. 0 haszna van (természetesen a reklámon kívül), addig az előbbit használni tudja a felhasználóbázis ~0,1%-a...
SylverR: Trollkodik, hagyjad... csak a szokásos. Azt nem értem, hogy miért nem tiltották még ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest