- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
A zene és a böngészés megy együtt. A böngésző megjegyzi, hogy utoljára melyik oldalon jártál, és a legrosszabb dolog, ami érhet, hogy a safarira kattintáskor újból betölti azt az oldalt.
Én az 5800-án meg se nyitnám a böngészőt. Internetezni élvezetből, nem szenvedésből szoktam.
-
törölt tag
igen, ha normálisan megcsinálnák, csak sajnos ezzel sem törődnek eleget. vagy csak nem akarják rendszerszinten kezelni. de jelenlegi formájában igaz az az amúgy kinevetett Ulkesh megnyilvánulás, hogy az egyik legkeresettebb progi a taskmanager, mert anélkül péládul sem wimo-n, sem androidon nem lehet rendesen kezelni és átlátni a futó alkalmazásokat.
nem szeretem a symbiant, de ott leglaább van egy megoldás erre: a menü gomb hosszan nyomása felhozza a futó cuccokat ugye. míg androidon a home hosszan nyomása csak a legutóbb indítottakat hozza elő...amúgy én úgy tudom, hogy mobile osx-en az alkalmazások mind(?) mentegetik az állapotukat kilépéskor.
-
manchester85
veterán
Ha két program fut párhuzamosan, akkor is kattintgatni kell, nem? Vagy két ablak van egymás mellett a kijelzőn?
Innentől kezdve meg már csak a készülék gyorsaságától függ, hogy mennyi idő alatt tölti be a programot. Egy 3GS igencsak gyorsan.
Persze vannak programok, ahol a háttérben futásnak valóban érdemi haszna van. Az egyik a navigáció, a másik pedig valamilyen voip alkalmazás (pl. skype). Más eseteket én nem nagyon tudok mondani.
-
törölt tag
igen, ha normálisan megoldják, akkor jó. de péládul engem zavar androidon az, hogy nem lehet tudni igazán, hogy mikor léptél ki egy programból, és mikor marad ott a háttérben. kell hozzá egy task killer, de az sem tökéletes megoldás, mert nem rendszerszintű (péládul, hogy mötelező legyen egy kilép gomb, ami tényleg bezárja az alkalmazást, vagy hogy a vissza az kilép, a home gomb meg háttérbe tesz).
ráadásul folyamatosan megnyitogat a háttérben olyan cuccokat a rendszer, amit amúgy sosem használnék, halál felesleges, és foglalja az erőforrásokat... ha így képesek megoldani csak, akkor inkább ne is oldják meg (most ezt nem az almára értettem pont, hanem az összes rendszerre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TP-LINK routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest