Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ha normálisan megcsinálnák, csak sajnos ezzel sem törődnek eleget. vagy csak nem akarják rendszerszinten kezelni. de jelenlegi formájában igaz az az amúgy kinevetett Ulkesh megnyilvánulás, hogy az egyik legkeresettebb progi a taskmanager, mert anélkül péládul sem wimo-n, sem androidon nem lehet rendesen kezelni és átlátni a futó alkalmazásokat.
nem szeretem a symbiant, de ott leglaább van egy megoldás erre: a menü gomb hosszan nyomása felhozza a futó cuccokat ugye. míg androidon a home hosszan nyomása csak a legutóbb indítottakat hozza elő...amúgy én úgy tudom, hogy mobile osx-en az alkalmazások mind(?) mentegetik az állapotukat kilépéskor.
-
törölt tag
igen, ha normálisan megoldják, akkor jó. de péládul engem zavar androidon az, hogy nem lehet tudni igazán, hogy mikor léptél ki egy programból, és mikor marad ott a háttérben. kell hozzá egy task killer, de az sem tökéletes megoldás, mert nem rendszerszintű (péládul, hogy mötelező legyen egy kilép gomb, ami tényleg bezárja az alkalmazást, vagy hogy a vissza az kilép, a home gomb meg háttérbe tesz).
ráadásul folyamatosan megnyitogat a háttérben olyan cuccokat a rendszer, amit amúgy sosem használnék, halál felesleges, és foglalja az erőforrásokat... ha így képesek megoldani csak, akkor inkább ne is oldják meg (most ezt nem az almára értettem pont, hanem az összes rendszerre)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Opel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest