- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vicze
félisten
Amúgy mi a fenéért kell átérni? 10"-t is egy kézzel tartok a másikkal böködöm, a 7"-t is, én mindegyiket szélénél fogva tartom, mert átfogva mocsok kényelmetlen, se nem stabilabb se nem jobb átfogva.
Az mondjuk más kérdés hogy szélénél fogási lehetőséget elvették, mert a funkcionalitást fel kell áldozni, elégetni, felnégyelni és felaprítani, a kinézet miatt...@szabogabor10: Nem a kijelzővel van a baj, hanem a színtérrel. Mivel az OLED sokkal nagyobb színteret tud megjeleníteni, így a többnyire IPS-hez igazított színek színtere túl szaturált lesz.
A valóság az, hogy az IPS jeleníti meg helytelenül és az OLED helyesen, de a tartalom nem ahhoz van igazítva, így azt túlszaturálják hogy IPS-en jól jelenjen meg. Nem tudom ez mennyire érthető így? -
-
Agrippa22
tag
A 4:3 jó döntés, de engem személy szerint már az Air2-nél is frusztrál, hogy ilyen vékony. Telefonoknál dettó, inkább legyen masszívabb és nagyobb akkuval.
"Tab A és Tab A Plus" - ez mire lesz jó?
-
Fém keret, változatlan hátlap...hát megint nem ér az iPad közelébe minőség terén, az biztos.
Viszont végre megjött a eszük a 4:3-mal. Nekem pl. qrva kényelmetlenek a 16:9-es és a 16:10-es tabletek. Egyszerűen túl szélesek kézben tartani őket. Böngészéshez is ezerszer jobb a 4:3, nem kérdés. Rendszeresen filmezni meg nem tableten kell. -
csab2
veterán
Ez a Samsung a legellenszenvesebb gyártó, amelyet valaha láttam. Ha lenne pénzem, a TV-met felaprítanám és kidobnám a francba.
-
WinPho
senior tag
Mi értelme a tableteknél a vékonyításnak?
Telefonnál még oké, de tabon?
-
Pearce
aktív tag
Nem értem, mi értelme ennek az állandó vékonyításnak.
Lenne egy ésszerű határ, de azután már minek? -
petipetya
nagyúr
Ez az ami a képen van? Mivel még mindig nem hagyták el azt az ordas ronda fizikai hóna gombot, szoba sem jöhetne
-
MarquesCSM
újonc
jól néz ki.
-
FókuszPók
tag
A Tab S szériából csak a kijelző kellene. Samsungot vettem volna ha nem úgy néz ki ahogy. FaPad Air ilyen amoled kijelzővel és gyári butítások nélkül lenne számomra ideális, de ilyen sajnos sosem lesz.
-
vicze
félisten
-
pohár
félisten
ja, azért veri hülyére a Tab S/Note 4 kijelzője színhűségben
(displaymate-en nézz körül a teszteknél)
az egy dolog, hogy valakitől vett egy kijelzőt a Dell, de az olyan is lett... nem egy SAMOLED minőség, az biztos
főleg most, hogy jön az új generáció, biztos faragtak a kijelzőn is, valószínűleg még jobb lett, mint az volt az előző szériában
-
vicze
félisten
válasz
Cilindrik #19 üzenetére
Számomra pont probléma, hogy nagyobban látom az oldalt, mivel tökéletesen látom "kisebben", és az egyre gyakoribb adaptív oldalak miatt, ez egyre kevésbé számít. Nekem a nagyobb = rosszabb kevésbé átlátható, neked a nagyobb = jobban olvasható, ha jól sejtem.
Ez egy elég funkcionális dolog, így kevésbé érzem úgy, hogy ízlés kérdése lenne, inkább egyéni preferencia, ami használat és nem ízlés.@burnkow: A copy-zást úgy érted, mint mikor Apple bevezette a 7"-os kategóriát, amire semmi szükség, vagy megnövelte a iPhone kijelző méretét, amire szintén semmi szűkség nem volt? Vagy pontosan hogyan is?
-
Halkow.
senior tag
copyzzással már most megjósolom hogy az eladási számokat nem fogják drasztikusan emelkedésre bírni mint khmm alpha vs. i6 aminek tudjuk milyen csúfos kudarc lett a vége...
-
ALBY
senior tag
Az megint más kérdés hogy mit enged a böngésző állítva, mekkora úgy az aktuális modell felbontása.
ööö 16:16, bocs, jól elgépeltem
szerkeszteni emg már nem tudom
Nem baj ha lehet kani ilyet olyat is, több megolás van többféle helyzetre.
Csak mostmár az enyémre is gyárthatnának valamit -
Cilindrik
aktív tag
Az lehet hogy állítva lefelé kevesebbet látsz és görgetni kell de mivel igy szélesebb ezért nagyobbnak látod az oldalt.
De megint izléseken vitatkozunk, nekem a 4:3 jön ben neked a 16:10.
Ja igen és nem kényszerűségből szoktam meg ezt a képarányt. Mielött tab-ot vettem alaposan véigpróbálgattam minden méretet és képarányt.(#20) ALBY: majd a BB csinál 16:16-ost ez az ő műfajuk
-
banhammer
veterán
Na a Samsungot ujra elkapta az "utanozzok mindenben a konkurenst" mania.
Ha tenyleg 4:3 keparannyal jon a kovetkezo tabletjuk akkor inkabb koszonom tobbet nem kerek Samsungot. -
ALBY
senior tag
Nem megint a vékonyításon kéne agyalniuk, hanem a nagyobb használhatóbb üzemidőn ahol mindekinek lenne mit fejlődni. Át kéne gondolni mire lesz jó a gép. hiába a bika hardware is drágán ha az eszetlen nagy felbontást nem tudja majd kirenderelni egy játék sem rendesen, plusz ugye zabálja ez is akksit. De lagalább vékony
Böngészni, videózni meg meg lehet úszni sokkal olcsóbban is egy tabletet manapság, ha leírjuk a 3D játékokat.
-
ALBY
senior tag
16:10 pont jó. Videónál és játéknél is kifejezetten rosszabb a 4:3.
Böngészésnél lehet mondani jobb a 4:3 állítva, de igazából a lényeges méret az hogy átfogható-e egy kézzel, nem a képarány.
Ha ez megvan, mert nincs értelmetlenül nagy káva, onnantól mindegy,
(sőt 16:16-nél (állítva) lefelé még többet is látunk mint a 4:3-ason)
-
vicze
félisten
Azt továbbra se értem, hogy miért jobb, ha állítva feleannyit látok webesés vagy bármi más közben egy QHD-s kijelzőn, de persze szajkózzuk csak ez a hülyeséget...
Érdekes módon filmezést kivéve kizárólag, állítva használom a 16:10-es tabletem, és soha nem adnám fel a nagyobb felületet, a miért is? Ez igazán elmagyarázhatná valaki...
-
szzoo
tag
Szerintem meg a 16:9 a jobb, megszokás kérdése. A 16:9 (vagy 16:10) képarány álló helyzetben tökéletes weboldalakat nézni, olvasni, minden más esetben jó fekvőn. 4:3 nekem sehogy sem az igazi és ezt már forgatni sem érdemes. A Samsungnál nem lenne meglepő lépés 4:3-ra való áttérés, a fizikai gombok használata miatt, hogy ne forgassák a felhasználók a tabletet a kezükben.
-
assemble
addikt
Hogy jon ide az ipad? A legvekonyabb tablet jelenleg a Dell Venue 8 7000, ami 6 mm-es, annal ez sem lenne vekonyabb. [link]
-
Cilindrik
aktív tag
Mondjuk a 4:3 filmezésen kívül mindenben jobb mint a 16:9. Szerintem.
-
r00r1
aktív tag
De jó! Bele egy szünetmentesnek is vicces akksit, és így lesz elérhető (trükközéssel) az 5 óra kijelzőidő.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung dolgozik a felső kategóriás táblagépeinek továbbfejlesztésén, aminek lényeges eleme lehet a készülékház további karcsúsítása.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest