- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Cilindrik #19 üzenetére
Számomra pont probléma, hogy nagyobban látom az oldalt, mivel tökéletesen látom "kisebben", és az egyre gyakoribb adaptív oldalak miatt, ez egyre kevésbé számít. Nekem a nagyobb = rosszabb kevésbé átlátható, neked a nagyobb = jobban olvasható, ha jól sejtem.
Ez egy elég funkcionális dolog, így kevésbé érzem úgy, hogy ízlés kérdése lenne, inkább egyéni preferencia, ami használat és nem ízlés.@burnkow: A copy-zást úgy érted, mint mikor Apple bevezette a 7"-os kategóriát, amire semmi szükség, vagy megnövelte a iPhone kijelző méretét, amire szintén semmi szűkség nem volt? Vagy pontosan hogyan is?
-
vicze
félisten
Azt továbbra se értem, hogy miért jobb, ha állítva feleannyit látok webesés vagy bármi más közben egy QHD-s kijelzőn, de persze szajkózzuk csak ez a hülyeséget...
Érdekes módon filmezést kivéve kizárólag, állítva használom a 16:10-es tabletem, és soha nem adnám fel a nagyobb felületet, a miért is? Ez igazán elmagyarázhatná valaki...
-
szzoo
tag
Szerintem meg a 16:9 a jobb, megszokás kérdése. A 16:9 (vagy 16:10) képarány álló helyzetben tökéletes weboldalakat nézni, olvasni, minden más esetben jó fekvőn. 4:3 nekem sehogy sem az igazi és ezt már forgatni sem érdemes. A Samsungnál nem lenne meglepő lépés 4:3-ra való áttérés, a fizikai gombok használata miatt, hogy ne forgassák a felhasználók a tabletet a kezükben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest