Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Depression veterán Egy ideig védtem a flash-t, de már nem érdekel. Ez nem a flash képességeiről szól, hanem a pénzről. A farmville-t kb. 100millióan játszák. Ez 10x annyi, mint amennyi előfizetője volt valaha is a wow-nak. Persze, hogy az apple nem enged ilyen cuccot az ipadra, hisz nekik ebből nem lenne bevételük. Ezt én sajnáltam. De valójában a farmville tulaja megiratja androidra, ios-ra, wp7-re, és mindenki játszhat tovább. Egy gond van: a pc tulajok szívják meg, mert ők hozzászoktak, hogy böngészőben játszanak, és mutasson nekem valaki ilyen szintű játékot silverlight, vagy html5-ben. Egyrészt nincs, másrészt a silverlight egy szerencsétlen képnézegetőként működve is összecsinálja magát. Tehát lehet itt szídni a flasht, csak akkor mutasson valaki alternatívát. Mert az én gépemet is megkínozza. 
 Melyik is az a programnyelv, ami minden platformon és gépen működik, és jobb, mint a flash? Én nem tudok. De akkor ezekszerint ugye majd mindenki fog örülni mondjuk ios, wp7, vagy android only játékoknak.
 Az androidosok már most sz*pnak a vacak ios portok miatt. Az iPhone tulajoknak az opera miniben nincs betüméret állítási lehetőségük. Minden egyes külön platform külön fejlesztőket igényel, mindegyik tele lesz bugokkal, minden sokkal drágább lesz, és egy csomó játék meg létre sem jön, mert egyetlen platform nem biztos, hogy behozza a befektetett tőkét.
 És akkor ez az egés hova vezet? Hát a felhőbe! Ott sem kell külön programozni mindenre. Tehát kihal a flash, akkor az apple következő húzása a velük nem szerződött felhőszerverek elérhetőségének a meggátolása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő