- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
#30662400 #39 üzenetére
Kb. 2-3 éve teljesen áttértem, csak flash alapú ill. micorpaymentes játékokkal játszom. Míg ezekben többezer óra játékidőm van, addig a rendes telepítős játékoknak talán az 5%-át játszottam végig, miközben szinte minden értelmesnek kikiáltott játék miatt gépet kelletty
De még nem is ez volt a legnagyobb gond, hanem az, hogy míg szerettem az fps-eket, addig azok is áttértek demo hosszúságúra, és csak az agyatlan hentelős multi rész maradt, amit meg utálok.
Másrészt viszont a micropaymentes játékoknál folyamatosan vannak eventek, és minden bugot pillanatok alatt helyre hoznak. -
Depression
veterán
Úgylátszik még nem igazán próbáltál androidos mobillal játszadozni. Számtalan free micropaymentes játékot próbáltam, egytől egyig mind hatalmas bughalmaz, pedig nem is lehet ezeket warezolni, mert eleve ingyenes játékok. Szóval nagyon is mellé lőttél. Ez inkább olyan, mint ahogyan a pc-sek utálják a konzolportokat, pedig lassan csak ilyenek jelennek meg pc-n.
A flash játékok között pedig vannak olyanok, mint a seafight, farmville, backyard monsters. Keress rá html5 játékokra! Ha a flash gagyi, akkor mik a html5-ös játékok, amik még a commodore 64 szintjét sem érik el? -
Depression
veterán
Win8 csempés kinézete nem fogja támogatni a flash-t, míg a ms szinte az összes nem csempés widgetet kidobta a letöltőhelyről, már a win újabb változatának megjelenése előtt egy évvel, hogy mindenki csempésítse azokat.
Két nagy bivaly eltapos egy egeret, mi meg tapsikolunk hozzá.
-
Depression
veterán
Egy ideig védtem a flash-t, de már nem érdekel. Ez nem a flash képességeiről szól, hanem a pénzről. A farmville-t kb. 100millióan játszák. Ez 10x annyi, mint amennyi előfizetője volt valaha is a wow-nak. Persze, hogy az apple nem enged ilyen cuccot az ipadra, hisz nekik ebből nem lenne bevételük. Ezt én sajnáltam. De valójában a farmville tulaja megiratja androidra, ios-ra, wp7-re, és mindenki játszhat tovább. Egy gond van: a pc tulajok szívják meg, mert ők hozzászoktak, hogy böngészőben játszanak, és mutasson nekem valaki ilyen szintű játékot silverlight, vagy html5-ben. Egyrészt nincs, másrészt a silverlight egy szerencsétlen képnézegetőként működve is összecsinálja magát. Tehát lehet itt szídni a flasht, csak akkor mutasson valaki alternatívát. Mert az én gépemet is megkínozza.
Melyik is az a programnyelv, ami minden platformon és gépen működik, és jobb, mint a flash? Én nem tudok. De akkor ezekszerint ugye majd mindenki fog örülni mondjuk ios, wp7, vagy android only játékoknak.
Az androidosok már most sz*pnak a vacak ios portok miatt. Az iPhone tulajoknak az opera miniben nincs betüméret állítási lehetőségük. Minden egyes külön platform külön fejlesztőket igényel, mindegyik tele lesz bugokkal, minden sokkal drágább lesz, és egy csomó játék meg létre sem jön, mert egyetlen platform nem biztos, hogy behozza a befektetett tőkét.
És akkor ez az egés hova vezet? Hát a felhőbe! Ott sem kell külön programozni mindenre. Tehát kihal a flash, akkor az apple következő húzása a velük nem szerződött felhőszerverek elérhetőségének a meggátolása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged