Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Ha jól értem, akkor a DirectX-et nem jól detektálja valamiért az AIDA? Az OpenCL-re akad másik szoftver, az is 1.2-t ír egyébként.
Amúgy azért kérdeztem a 290X/390X-et, mert azt hittem támogatja az OpenCL 2.0-át(SVM-et, meg úgy egyébként az ezzel kapcsolatos dolgokat), úgy rémlik az AMD zagyvált erről valamit, de ezek szerint nem jól rémlik, vagy valamelyik FirePro-ra írták és ezzel keverem. De igazából mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy az AIDA64 hibázik, vagy tényleg az AMD beszél ződségeket.Erről az iGPU sebességről meg felesleges szerintem vitázni, ha valamelyik emlegetett dGPU támogatná az SVM-et, akkor lenyelné keresztbe a Carizzo gpu-ját, még úgy is, hogy hozzászámoljuk a PCIe késleltetését. De amióta a prociban van a vezérlő, és nem az alaplapi chipsetben, azóta sokat csökkent késleltetés. Bár tény, hogy még így is sokkal lassabban éri(vagy érné) el a dGPU a rammot, mint egy mostani APU(iGPU + CPU).
Az ékezetekről sejtettem, hogy ezt fogod írni, mégis akad néha itt-ott egy „é”, talán „á” is, szóval valami nem stimmel.
Van egy programozó haverom, még a suliból marad rajtam, na ő is mindig azt mondja amit te(gondolom ez valami Hi tech csajozós duma lehet), de ehhez képest magyar a billentyűje, sőt még az oprendszerben is magyar van beállítva(esetleg ha dolgozik akkor nem), csak ő direkt ékezet nélkül hirdeti az igét. 
Szerk: Közben megtaláltam egy részét annak amit lehet félreértetem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy azért kérdeztem a 290X/390X-et, mert azt hittem támogatja az OpenCL 2.0-át(SVM-et, meg úgy egyébként az ezzel kapcsolatos dolgokat), úgy rémlik az AMD zagyvált erről valamit, de ezek szerint nem jól rémlik, vagy valamelyik FirePro-ra írták és ezzel keverem. De igazából mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy az AIDA64 hibázik, vagy tényleg az AMD beszél ződségeket.
Van egy programozó haverom, még a suliból marad rajtam, na ő is mindig azt mondja amit te(gondolom ez valami Hi tech csajozós duma lehet), de ehhez képest magyar a billentyűje, sőt még az oprendszerben is magyar van beállítva(esetleg ha dolgozik akkor nem), csak ő direkt ékezet nélkül hirdeti az igét.